Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
sauna ogrodowa |
siema jak taka sauna wam sie podoba? http://ruskabania.za.pl/ co o niej myslicie? czy sami bylibyscie w stanie taka sobie kupic?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: sauna ogrodowa |
no generalnie dobre urządzenie ale ja mam zabudowany balkon i starczy mi tak jak jest teraz! ale sąsiad z parteru rozważa zakup się zgłosi jak ze zmiany zejdzie tyle że dziś piątek to i do 2 się przeciągnie rano bo on taxi jeździ
|
|
akurat w tej saunie mozna zrobic tak ze bedzie albo sucha albo mokra. jesli sucha to nie polewamy kamieni woda, a jak chcemy aby byla mokra to polewamy woda, bedzie mniejsza temperatura ale wieksza wilgotnosc.
|
|
ja nadal jestem zdania że trafiłeś trochę nie w porę ! sauna to jest teraz dwa cztery na dobę lepiej linkuj jakieś ogrodowe baseny albo jak masz chęć to wpisuj się na listę do Siemienia ! o saunie pogadamy w grudniu !!!
|
|
to michalina znasz wiele osob majacych w domu sauny? bo ja zadnej. a jezeli ktos lubi jest to bardzo fajna sprawa i niewielki koszt.
|
|
Świetnie by było mieć takie cudo w ogrodzie, a latem korzystanie z tego jest zdrowsze, bo organizm jest przyzwyczajony do duchoty :) Tylko ten kształt :) Wiadomo że duże to być nie może, ale kształt beczki wydał mi się aż nazbyt klaustrofobiczny :P Pozdrawiam. Kukułka.
|
|
hehe nie akurat jest bardzo przyjemnie w srodku, wlasnie ksztalt jest bardzo fajny. sauny takie domowe malutkie to dopiero klaustrofobiczne pomieszczenia, gdzie maksymalnie dwie osoby sie mieszcza.
|
|
a co zbasenem miałeś się zorientować
|
|
baseny ogrodowe, sa mozliwe do zorbienia takie beczki w ktorych mozna siedziec i sie moczyc a nie plywac. Tak zwane balie, cale z drewna tak jak i te sauny.
|
|
a ile cudo kosztuje? Sauna
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |