środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
co kupić?

pomóżcie,Co kupić chłopcu na komunię?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: co kupić?

a do jakiej ceny?

rower,może jakiś fajny zegarek,aparat,telefon,laptopa

Komunia.... W tym wieku to bezsens dzieciak czeka na prezenty i nie jest nawet świadom co przyjmuje... Aparat, telefon, laptop dzisiaj w modzie, tylko do tych materialnych nowostek kup dzieciakowi Pismo Święte może gdy dojrzeje zajrzy do niego i powyciąga prawdziwe nauki chrześcijańskie...

Piszę poprawnie po polsku

Tylko Łomża ŁKS!!!

rower laptop itp co do pisma hmmmmmmmmmmmmmm zalezy od ciebie.....
dziecko jak dorosnie i bedzie chcialo samo sobie kupi i przeczyta...

Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.

Ja mam obiecany rowerek.

aparat fotograficzny.

kazdy z nas dostal pismo swiete czy biblie i ktos tam zajrzal? chyba tylko poogladac obrazki w bilbl.. dla dzieci bananow kupuja kucyki ale zaraz trzeba szukac stajni. quady dla chlopcow. no jak wpomniane bylo laptopy komorki rowery

rower

dzięki za podpowiedzi,ale rower czy laptop........chrzestną nie jestem tylko ciocią więc aż tak wychylać się nie muszę,może zamiast biblii jakąś encyklopedię czy cóś.co myślicie?

Kup mu worek do boksowania drogi taki prezent nie jest a pożyteczny będzie mógł się trochę wyżyć i oderwać od takich laptopików ifoników itd. :) tak po za tym ja również uważam że co teraz się wyprawia to przesada dzieci czekają na komunie żeby dostać swój pierwszy komputer telefon albo samolot nic po za tym

masz rację Chelsea.teraz dzieci czekają na nowości techniki a potem chwalą się co które dostało i zgrzyty jak ktoś dostał lepsze prezenty,a ja dostałam zegarek z kalkulatorem i długopisem takie komplety były i byłam happy

Daj kasę i z głowy problem ..
200zł plus jakaś encyklopedia ;) powinno starczyć ,zależy z jakiej rodziny ten chłopczyk bo jak z kasiastej to morze być za mało ....

Eloo

Zegarek z wygrawerowaną dedykacją .

www.jubilerpieciak.pl

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org