Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie rozliczają PITY? |
czy może ktoś umie rozliczyć pity?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie rozliczają PITY? |
ul . Mazoweicka
|
|
sciągnij program Pit Pro 2011 i sam rozlicz ja rozlliczyłam i dobrze było :) po co masz płacić 20zł za rozliczenie jak sam możesz :) Lusia
|
|
a gdziedokłądnie na mazowieckiej?bo ja mieszkam w tej okolicy i ile to kosztuje?
|
|
na onet.pl masz darmowy program do rozliczania, ja już pobrałam świeży, w poprzednim roku też za pomocą tego programu sama sobie wypełniłam pita, banalnuie proste, spróbuj
|
|
sciagnij ze strony ministra finansow aplikacje do skladania pitow przez internet prosto i bez kolejek. Ludzie, co w tych pitach jest trudnego, ze wy chcecie komuś powierzac info o swoich dochodach???
|
|
na Mazowieckiej tam się wchodzi na góre i tam jest pokój i tam rozliczają 20-30zł Jest tabliczka na drzwiach
|
|
jak jest ten budynek co tam jest sklep komputerowy kantor odzieżowe to tak po środku tego budynku jest wejście i tam schodami do góry
|
|
też polecam e-deklaracje. Raz zainstalowany program będzie na lata. To lepiej niż "darmowe" programy bo je trzeba co roku instalować i dane z poprzedniego nie koniecznie wczyta. a pit rozliczysz w każdym biurze rachunkowym za 20-30-40 zł wybierajcie te, które jest najbliżej domu lub te które znacie lub te które blisko US - w razie czego szybko można coś dopisać/przepisać:) ---------------------- Wszyscy są w stanie sprawić, żeby w pomieszczeniu stało się jaśniej - jedni jak wchodzą inni jak wychodzą.
|
|
nie badz głupi rozlicz sie sam ?)@.)%.!(*(.?
|
|
Ja rozliczam w zamian za możliwość przekazania 1% wybranej przeze mnie organizacji. "Dziwny jest ten świat"
|
|
office.employee111@gmail.com "Dziwny jest ten świat"
|
|
W Hospicjum p.w. Św. Ducha w Łomży , ul. Rybaki 3 rozliczają za 1% podatku. Oliwcia13
|
|
Ja rozliczam Pit-y za 20zł.Zapraszam:-)
|
|
W Hospicjum rozliczają za darmo, wystarczy przekazac 1 % swego podatku, przecież to tak nie wiele a może pomóc wielu chorym ludziom. Nie zapominajcie o drugim człowieku. Oliwcia13
|
|
niebardzo:)
|
|
aga jestes śmieszna ?)@.)%.!(*(.?
|