Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
allegro |
jak napisać wiadomość do innego allegrowicza np. w celu spytania o produkt proszę o jakies podpowiedzi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: allegro |
zadaj pytanie sprzedającemu
|
|
Prosto z profilu użytkownika [sprzedającego] także masz link "Napisz do mnie" zaraz pod nazwą użytkownika. "19. Ludzie, którzy nie są przekonani o swej niepowtarzalności zginą."
|
|
nie chodzi mi o to tylko o innego kupującego który kupił taki sam towar przede mna
|
|
Nie ma możliwości, chyba że też coś sprzedaje.
|
|
Na górze masz ikone szukaj. wchodzisz w nią potem znajdz użytkownika. Szukasz go. A potem na górze masz napisz do mnie
|
|
kiedys mi sie udało ale teraz po zmieniali te allegro i lipa
|
|
Zrobiłeś tak ja ci napisałem ?
|
|
teraz nie widac nazw jest tylko pierwsza i ostatnia litera nazwy
|
|
Wejdź w komentarze tego sprzedawcy i zobacz kto kupował taki towar. Tam będziesz miał nazwę użytkownika i po problemie.
|
|
Jak to jakiś handlarz sprzedaje i potem to samo będzie sprzedawał. To poczekaj aż ta osoba co kupiła od niego wystawi jemu komentarz. Wtedy jest cały login w komentarzach.
|
|
no musze czekac
|
|
jeżeli wystąpił spór to czy allegro jest w stanie go rozwiązać jak się zgłosi ???
|
|
Allegro ma w d...ie spory użytkowników. Zrobili taką funkcjonalność tylko na odczepnego. Co do pytania do użytkownika kupującego przedmiot to możesz tylko czekać aż wystawi komentarz. A często jest to po zakończeniu danej aukcji czyli takie rozwiązanie też nie jest idealne.
|
|
pipi14106--allegro zawsze rozwiązuje spór,ale...musi minąć 7 dni(od zakupu,bądź sprzedaży--jeśli chodzi o zwrot prowizji),aby go zacząć;/miałam dwa i zostały załatwione expresowo:) Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |