poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
prywatny alergolog dzieciecy

ma moze ktos nr do alergologa dzieciecego w lomzy, chodzi mi o wizyte prywatną. Słyszałam o Majewskiej, Poznalskiej....
Rodziców Proszę o namiary ... ewntualnie moze wiecie w jakie dni przyjmuja????

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: prywatny alergolog dzieciecy

Dr Maksimowicz przyjmuje po wcześniejszejszym umówieniu telefonicznym.tel.604466396

Maksimowicz jest dobry możesz śmiało iść.

Maksimowicz jest dobry ale podobno u wszystkich dzieci widzi refluks, ja słyszałam o dr Mierzejewskim ale nie znam opinii na jego temat.

a właśnie, że nie u wszystkich dzieci widzi refluks...

chodzi mi tez o to zeby od razu zrobił testy z krwi na alergię pokarmową

Moja córka miała te badanie robione u nas w szpitalu, ale miałam skierowanie dziecka na oddział i tam je wykonali. Spróbuj przedzwonić do przychodni alergologicznej na Sybiraków i spytaj czy jest możliwość wykonania tych badan jeśli dziecko byłoby ich pacjentem. Przyjmuje tam ordynator oddziału dziecięcego dr Bandzul, to może ci coś pomogą. Wiem że wykonują tam testy skórne, co do tych z krwi to nie jestem pewna.

na sybirakow to trzeba czekac do konca 2012 roku na wizyte szybko to tlyko prywatnie wiem vo sama musz eumowic dziecko i do Mierzejewskiego idziemy tez prywatnie bo na fundusz tez za rok dopiero a prywatnie u niego kazdego dnia mozna 80zl wizyta

Na testy skórne możesz śmiało iść do Mierzejewskiego, z krwi u niego na miejscu nie robią, chyba tylko w szpitalu. Niestety musisz mieć świadomość, że alergia pokarmowa nawet taka dość silna nie zawsze wyjdzie w testach, tak było w przypadku moich dzieci (testy robione i u nas i w białym)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org