środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Instruktor nauki jazdy

Zbieram opinie o pracy jako instruktor nauki jazdy.
Czy w Łomży jest zapotrzebowanie na ten zawód?
Jak wygląda praca w łomżyńskich OSK?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Instruktor nauki jazdy

gadałem z prowadzącym Z.P. z 23 żaden egzaminu nie zdał ostatnio, radze te 2000tys na coś innego przeznaczyć.

Teraz tego w miescie jest jak rond i biedronek.

...

Egzamin egzaminem, pryszcz jak ktoś się uczy. Ale nasycenie rynku zbyt duże chyba.

ELek jakoś nie ubywa w mieście, WORD się rozbudowuje, myśle że warto przemyśleć tą robotę.

Pani spod Lidla będzie uczyć placyk na parkingu już ma

niech prezydent lub rada zareaguje na elki z innych miast niemożna
już normalnie się poruszac autem po naszym miescie
żeby z innego województwa jezdzili po naszym zakorkowanym mieście

Roboty mają coraz mniej,kurs na instrukora drogi i bardzo trudno zdać...płaca bardzo kiepska,kolega robił i nie poleca....

Mam uprawnienia instruktora kat. B i leżą w szufladzie. Osobiście nie polecam. WORD od kilku lat wypuszcza na rynek instruktorów, ale nikt nie myśli o tym gdzie będą pracować. Skończyły się różowe czasy, kiedy młodzież wyżu demograficznego roczników końca lat 80-tych, kończyła 18 lat i robiła prawo jazdy. W 2006 roku kurs na kat. B kosztował 1400 zł. Teraz widziałem nawet po 799 zł ;) Paliwo (LPG) jest prawie dwa razy droższe. Stawka godzinowa dla instruktora to 6,50-7,50/h netto (więcej jest na kat. C, ale to inna para kaloszy). Stawka od 5 lat nie uległa zmianie.... Jak ktoś nie ma co zrobić z kasą, to faktycznie, można ją utopić w kurs instruktora :D Ja osobiście wolałbym przepić.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org