Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Instruktor nauki jazdy |
Zbieram opinie o pracy jako instruktor nauki jazdy. Czy w Łomży jest zapotrzebowanie na ten zawód? Jak wygląda praca w łomżyńskich OSK?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Instruktor nauki jazdy |
gadałem z prowadzącym Z.P. z 23 żaden egzaminu nie zdał ostatnio, radze te 2000tys na coś innego przeznaczyć.
|
|
Teraz tego w miescie jest jak rond i biedronek. ...
|
|
Egzamin egzaminem, pryszcz jak ktoś się uczy. Ale nasycenie rynku zbyt duże chyba.
|
|
ELek jakoś nie ubywa w mieście, WORD się rozbudowuje, myśle że warto przemyśleć tą robotę.
|
|
Pani spod Lidla będzie uczyć placyk na parkingu już ma
|
|
niech prezydent lub rada zareaguje na elki z innych miast niemożna już normalnie się poruszac autem po naszym miescie żeby z innego województwa jezdzili po naszym zakorkowanym mieście
|
|
Roboty mają coraz mniej,kurs na instrukora drogi i bardzo trudno zdać...płaca bardzo kiepska,kolega robił i nie poleca....
|
|
Mam uprawnienia instruktora kat. B i leżą w szufladzie. Osobiście nie polecam. WORD od kilku lat wypuszcza na rynek instruktorów, ale nikt nie myśli o tym gdzie będą pracować. Skończyły się różowe czasy, kiedy młodzież wyżu demograficznego roczników końca lat 80-tych, kończyła 18 lat i robiła prawo jazdy. W 2006 roku kurs na kat. B kosztował 1400 zł. Teraz widziałem nawet po 799 zł ;) Paliwo (LPG) jest prawie dwa razy droższe. Stawka godzinowa dla instruktora to 6,50-7,50/h netto (więcej jest na kat. C, ale to inna para kaloszy). Stawka od 5 lat nie uległa zmianie.... Jak ktoś nie ma co zrobić z kasą, to faktycznie, można ją utopić w kurs instruktora :D Ja osobiście wolałbym przepić.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |