czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
FULL COLOR

Witam, pisze tego posta ku przestrodze dla innych. Jezeli mieliscie zamiar skorzystac z uslug agencji reklamowej Full Color to stanowczo odradzam. W trakcie etapu projektowania strony www wszystko jest OK. Strona gotowa w kilka dni, natomiast kiedy juz kasa w kieszeni to na kazda aktualizacje trzeba czekac tygodniami. Jutro mina 3 tygodnie jak wyslalem im kilka fotek ktore mieli dozucic do mojej stronki www. Stanowczo odradzam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: FULL COLOR

he he he he heeeee

to trzeba było na sam wpierw spytać na forum...

a teraz żałujesz??

to napisz do " kurczaka" on to opisze w gazecie.....

hyhyhyhyhyyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhy

Ja ci zaraz K..... dam.
robciu debilu jeden.
Takie bzdety mnie nie interesują

Kurczak1980

JA KURCYAK CIEBIE NIE WZYZWAM , WIC YWAAJ NA SOWA PISMAKU...

Kurczę, a to nie jest tak że jak ktoś ci roi stronę, płacisz za nią i to ty sobie dalej administrujesz a nie firma która robiła?? Nie znam się, tylko tak byłoby logiczniej haha. No bo zdjęcia wstawić co za problem?

Tez uwazam ze to nie jest problem. Jednak strona znajduje sie na serwerze firmy. Nie pierwszy raz czekam na aktualizacje strony, poprzednio gdy zaproponowale ze sam bede dodawal fotki to dostalem odp ze nie moga dac mi hasla do swojego serwera. A odnosnie administracji, umowa z Full Color polega na jednorazowej (dosc sporej) oplacie a potem administrowaniem zajmuja sie oni bez zadnych doplat

Szul1984 a ta strona to związana z działalnością gospodarczą?

Andy - tak, chodzi o dzialalnosc gosp

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org