czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Brawo Sartyr!

Wczoraj moja mama postanowiła kupić nową wykładzinę do kuchni. Dałem jej listę ile metrów, co jeszcze trzeba kupić itd. Do sklepu poszła sama, bo sama chciała wybrać odpowiedni wzór i kolor. Najpier zaszła do Komfortu przy Biedronce. Już miała zamiar poprosić o cięcie wybranej wykładziny, kiedy przyszła jej do glowy, żeby zapytać, kiedy sklep dostarczy ją do domu. No i okazało się, że nie dostarczy bezpłatnie, bo do domu klienta oni dostarczają jedynie wówczas, gdy zakup przekracza 700 zł. W przeciwnym razie trzeba zapłacić 17, 50 za przywóz. Machnęła ręką i pojechała na Spokojną do Satyra. Tam okazało się wybór większy, wykładzina tańsza, a do tego została przywieziona wraz z wykładziną, listwami pod sam dom! I pan wniósł tę wykładzinę do samego mieszkania. Kazała mi o tym napisać, bo to jest właściwy przykład troski o zwykłego klienta, a nie tylko o takiego, co robi generalny remont w całym mieszkaniu. I tak trzymać!!!!!!!!!!!!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Brawo Sartyr!

Niech diabli wezmą literówki. POmyliłem się w nazwie sklepu.

i myślę że właśnie o to chodzi !!!!!!!!!!!

A może zaczniemy robić reklamę na forum tym firmom i instytucjom, które są w porządku? Ciągle krytykujemy, może znajdziemy tym razem przykłady dobrej roboty.

Dobry syn sam załatwia takie sprawy matce.
Dowóz do domu klienta to już normalność.

JASNE, KUPCIE WYCIERACZKĘ ZA 5 ZŁOTYCH I TEŻ KAŻCIE SOBIE JĄ ZAWIEŻĆ DO DOMU.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org