Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Do ostatniej walki Andrzeja Gołoty |
Chyba każdy pamięta ostatnią walkę Gołoty z Lamonem Brewsterem. polecam od tej walki link: http://sport.onet.pl/1171754,wiadomosci.html Co sądzicie o tym artykule ????
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Do ostatniej walki Andrzeja Gołoty |
Ja tam nic do Gołoty nie mam, chciałbym żeby jeszcze powalczył, bo kto nas będzie reprezentowal w wadze ciężkiej? Ten laluś Saleta? Hehe. Ktoś coś wie o planach walki Gołoty z Saletą? Czy to sie w ogóle kiedyś odbędzie? -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Gołota niestety zrobił z siepie pajaca kilka razy - o ile można tak stwierdzić - ale i tak większych pajaców moim zdaniem robią z siebie wszyscy ci nieudacznicy internetowi,którzy nie osiągnąwszy w życiu nic wielkiego besztają go z błotem za te wpadki,jakby sami byli doskonali i bezbłędni.Gołota osiągnął wiele,a wszelkie kulisy walk i tak pozostaną dla nas zagadką.Ci,co mają wiedzieć,to wiedzą - tak to już jest.Ja mam do Andrzeja mimo wszystko szacunek,bez wględu na to czy przegrał walkę,bo komuś na tym zależało,czy też przegrał bo był po prostu za słaby i nie uważam,aby był złym pięściarzem.Kto sądzi inaczej niech z nim po prostu stanie w ringu hehe Pozdrawiam :)
|
|
Grabos masz racje golota zrobilzsiebie pajaca
|
|
ty ptysiu też notorycznie robisz z siebie pajaca Podpis (sygnaturka):
|