Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
IRON MAIDEN 10.06.11 |
ktoś się wybiera na koncert ? wezmę 2 osoby albo sam się z kimś zabiorę
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: IRON MAIDEN 10.06.11 |
czekaj coś mi się obiło o uszy eddie09 gdzie to jest w wawie??
|
|
taa lotnisko bemowo
|
|
wiedziałem. stary poczciwy IRON MAIDEN UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUŁA. to były czasy eeeeeeech szkoda gadać bo i tak mało kto wie o co chodzi
|
|
dalej są ! bilety można na allegro po 150zl kupic juz
|
|
masz racje robciu nie słyszałam dziadek google mi pomógł http://www.youtube.com/watch?v=a8HqTX00p0o 1 lepsza nutka mi się włączyła nie moje klimaty ale w ucho wleciała :)ale na koncert do wawy nie pojechałabym.EDDIE fajnej zabawy życzę przy takich klimatach na pewno nudzić się tam nie będziesz:)
|
|
dzięki fresz1, prędko w polsce nie zagrają, pewnie za 5-10lat jak dożyją ;) hehe
|
|
po co kupowac bilety bedzie jak w tamtym roku na slayer oraz metallica-przez pierwsza godzine wstep tylko z biletami potem kazdy wchodzil i wychodzil jak chcial-kto byl ten wie-stracic mozna bylo negrala-pedrala i chyba anthrax gral potem
|
|
byłem na IRON-ach w 2008 i nikt nie wszedł ! a jak wyszedł to już nie miał wstępu, chyba że bilet drugi kupił
|
|
a byles kiedys na bemowie?? pewnie nie... tego sie nie da upilnowac ....naprawde nie pisze zlosliwie-bylem widzialem wiec wiem...a metallica i slayer to 10 razy wiecej ludzi niz na IM wiec moze i masz racje
|
|
no akurat nie byłem, ale na stadionie gwardii było prawie 30000 ludzi i nie widziałem nikogo kto by wszedł za friko przez ogrodzenie bo służby pilnujące były rozstawione co 20-30m. hmm to ile osób było na metalice ?
|
|
Piłem kiedyś z Bruce Dickinson w hotelu Katowice chyba ze 3 lata temu teraz spiewa z Blaze Bayley di 4 rana dawaliśmy czadu :-)
|
|
gdzies 2 razy tyle a bemowo to nie stadion-pojedziesz zobaczysz sam:Ppozdrawiam i zycze niezlej jazdy
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |