czwartek, 01 maja 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
TYPOWY WIEJSKI SAMOCHÓD

Typowy wiejski samochód , najczęściej z wiejskim tuningiem to: ...
ja uważam że to jest Audi 80 u wieśniaka to standard, taki stary, zerdzewiały, z grubą szpachlą, do tego jakieś radio badziewne ale żeby głośno grało, no i oczywiście łokieć na drzwiach musi być, bo jakby inaczej

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: TYPOWY WIEJSKI SAMOCHÓD

kazdy jezdzi tym na co go stac:P

B)

szymonek masz coś wspólnego z Mileną?

http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g

Ja sądzę, że definitywnie Golf III

Chyba nie macie już jakie tematu poruszyć... Każdy ma takie auto na jakie jego stać i nie powinno to nikogo innego obchodzić...

Ja Ciebie szymonek ku*** nie rozumiem , proszę wytłumacz mi co Ty masz do wsi ? W mieście też nie jeden jeździ 80 audi czy czyms podobnym . tak jak napisala ''onaa23'' każdy jeździ tym na co go stać a Ci nic do tego . Może najpierw sie pochwal jaki Ty samochód masz .. lanos ? jakis badziewny fiat ? polonez ?

Szymek masz jakieś kompleksy??

Sam mam audi 80 ale jakoś nie robie z tego powodu afery, a Ty sobie jeździj tym swoim maluszkiem...

A co Ty masz do kogoś jak jezdzi takim samochodem , przynajmniej coś ma a nie tak jak Ty tylko koło od roweru i puszczasz je sobie po ulicy.
Jak kogoś stać na takie audi to jeżdzi nim a jak ma więcej kasy ma inne auto.Podzielam to co napisał "cwaniaczek" masz jakieś kompleksy z tego powodu.

a forumowicz szymonek jaki ma samochód?

Skoro mowa o"maszynach"to wrzuccie na luz!

Mnie akurat stać na lepszy samochód, ale jeżdżę Audi 80. Mieszkam też w Łomży. Nie sądzę, że to czyni mnie "wieśniakiem". Po prostu cenię ten samochód za niezawodność.

szymonek śmiga codziennie inną furo diesel poj.11l ale każda ma napis MPK;d

Ja nie uważam aby auto do którego szymonek ma uraz jest złym autem.. a nawet powiedziałabym,ze jest lepsze od nie jednego nowszego auta...
więc Drogi ''kolego'' nie wymyślaj tutaj bzdur tylko weź sie za coś pożytecznego np. łopata w dłoń i pomóż drogowcom w odśnieżaniu ulic wtedy nie bedziesz miał czasu na to aby myśleć nad głupotami...

odświeżam

no nie :-))))))

... a już myślałem, że nie masz poczucia humoru, przepraszam :-)) ZWRACAM HONOR :-)))))))))))

Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)

Jak to mawiał marian pażdzioch:"jeszcze wielu rzeczy pan o mnie nie wiesz"hehe
pozdrowionka fani motoryzacji..
co by to nie było -oby się kręciło

:-)))))))))

Nie da się zaprzeczyć :-))

Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)

ja natomiast nie widziałem jeszcze audi 80 zardzewiałej (ocynk).
to potwierdza, że założyciel tematu jest rzadko opuszczającym obszar mieszkania idiotą.

szymonek ty pi...zdo wołowa twoja matka to stara szma...ta głąbie pierdo....lony

Zdecydowanie polecam Wam sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę profesjonalnej firmy SakuraMotors, która od wielu lat zajmuje się importem najróżniejszych auta z japonii . W razie pytań, wszystkie informacje o ich ofercie oraz kontakt znajdziecie na stronie.

Dodajmy jeszcze do tego oblepione błotniki, felgi, które Football Bros widziały lepsze czasy, i oczywiście ten niezastąpiony łokieć na drzwiach

Best post, I wish you will like my game <a href=\"https://drive-mad.one\">Drive Mad</a> and <a href=\"https://chill-guy.click\">Chill Guy Clicker</a>. Coming to play haha

Best post, I wish you will like my game Drive Mad and Chill Guy Clicker. Coming to play haha

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

różne
Brykiet drzewny (opał ze zrębki liściastej). Możliwy transport. 800 zł/tona (40 worków po 25 kg).
tel. 509094086
różne
Sprzedam znaczki pocztowe (stare-nowe) Z- klasery. Płyty winylowe LP - polski rock 1980-85. Tygrysy 500 szt.
tel. 664366824
usługi
Wywóz gruzu, styropianu, starych gabarytów. Kucie posadzek, tynku, sprzątania piwnic, przycinanie drzewek ozdobnych, owocowych, sadzenie krzewów, wycinka, malowanie ogrodzeń, altan. Przeprowadzki.
tel. 500590581
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org