Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
TYPOWY WIEJSKI SAMOCHÓD |
Typowy wiejski samochód , najczęściej z wiejskim tuningiem to: ... ja uważam że to jest Audi 80 u wieśniaka to standard, taki stary, zerdzewiały, z grubą szpachlą, do tego jakieś radio badziewne ale żeby głośno grało, no i oczywiście łokieć na drzwiach musi być, bo jakby inaczej
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: TYPOWY WIEJSKI SAMOCHÓD |
kazdy jezdzi tym na co go stac:P B)
|
|
|
Ja sądzę, że definitywnie Golf III
|
|
Chyba nie macie już jakie tematu poruszyć... Każdy ma takie auto na jakie jego stać i nie powinno to nikogo innego obchodzić...
|
|
Ja Ciebie szymonek ku*** nie rozumiem , proszę wytłumacz mi co Ty masz do wsi ? W mieście też nie jeden jeździ 80 audi czy czyms podobnym . tak jak napisala ''onaa23'' każdy jeździ tym na co go stać a Ci nic do tego . Może najpierw sie pochwal jaki Ty samochód masz .. lanos ? jakis badziewny fiat ? polonez ?
|
|
Szymek masz jakieś kompleksy?? Sam mam audi 80 ale jakoś nie robie z tego powodu afery, a Ty sobie jeździj tym swoim maluszkiem...
|
|
A co Ty masz do kogoś jak jezdzi takim samochodem , przynajmniej coś ma a nie tak jak Ty tylko koło od roweru i puszczasz je sobie po ulicy. Jak kogoś stać na takie audi to jeżdzi nim a jak ma więcej kasy ma inne auto.Podzielam to co napisał "cwaniaczek" masz jakieś kompleksy z tego powodu.
|
|
a forumowicz szymonek jaki ma samochód?
|
|
|
Mnie akurat stać na lepszy samochód, ale jeżdżę Audi 80. Mieszkam też w Łomży. Nie sądzę, że to czyni mnie "wieśniakiem". Po prostu cenię ten samochód za niezawodność.
|
|
szymonek śmiga codziennie inną furo diesel poj.11l ale każda ma napis MPK;d
|
|
Ja nie uważam aby auto do którego szymonek ma uraz jest złym autem.. a nawet powiedziałabym,ze jest lepsze od nie jednego nowszego auta... więc Drogi ''kolego'' nie wymyślaj tutaj bzdur tylko weź sie za coś pożytecznego np. łopata w dłoń i pomóż drogowcom w odśnieżaniu ulic wtedy nie bedziesz miał czasu na to aby myśleć nad głupotami...
|
|
odświeżam
|
|
no nie :-)))))) ... a już myślałem, że nie masz poczucia humoru, przepraszam :-)) ZWRACAM HONOR :-))))))))))) Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Jak to mawiał marian pażdzioch:"jeszcze wielu rzeczy pan o mnie nie wiesz"hehe pozdrowionka fani motoryzacji.. co by to nie było -oby się kręciło
|
|
:-))))))))) Nie da się zaprzeczyć :-)) Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
ja natomiast nie widziałem jeszcze audi 80 zardzewiałej (ocynk). to potwierdza, że założyciel tematu jest rzadko opuszczającym obszar mieszkania idiotą.
|
|
szymonek ty pi...zdo wołowa twoja matka to stara szma...ta głąbie pierdo....lony
|
|
Zdecydowanie polecam Wam sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę profesjonalnej firmy SakuraMotors, która od wielu lat zajmuje się importem najróżniejszych auta z japonii . W razie pytań, wszystkie informacje o ich ofercie oraz kontakt znajdziecie na stronie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |