Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pytanie do oglądających relację z Ełku w TVP 2 |
Czy widać było trochę, że sponsorem jest Browar Łomża?? widać było ogródki, parasole czy balonowe butelki??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pytanie do oglądających relację z Ełku w TVP 2 |
Cholera! Nie zwróciłam uwagi! Skupiłam się stronie wokalno-tanecznej tego przedstawienia...:) Mojej opini jednak proszę nie brać pod uwagę, gdyż z natury jestem ślepa i głucha na reklamy wszelkie...:)
|
|
Chyba nic takiego niebylo tam były bardziej znane marki tyskie,lech, okocim i te inne a koze za rok taka impra w Łomzy ??
|
|
raczej bylo widac ...bo w elku to tylko przewaznie byly parasole z browarku lomza...
|
|
Ptysiu pajacu, nie byłeś to się nie wypowiadaj.Tam były parasole tylko browaru Łomża.
|
|
ze 2 godziny przed koncertem przed scena stal duzy parasol Browaru Lomza pozniej go zwineli !! poza tym bylo stiosko browaru wiecej nic nie widzialem bylem na miejscu a nie ogladalem w tv pozdro
|
|
Ostatnio podczas pobytu w Elku czytalem w lokalnej prasie, ze koszt tej imprezy obliczano na ok miliona zl i gdzie podkreslono jakoby miasto Elk mialo pokryc ok 30-ci tysiecy tej sumy i wlasnie Browar Lomza drugie tyle, a reszte TV. Ponadto wczoraj w drodze z Elku do Lomzy minelismy takie dwa pojazdy w ksztalcie butelki piwa Lomza 'pedzace' w strone Elku (wydaje mi sie, ze to chyba byly takie stare Trabanty w skorze 'Lomzy'). No wiec, jakas promocja tam musiala byc, ale na ten koncert jednak juz nie zdazylem aby potwierdzic to na wlasne oczy. O, jeszcze inna obserwacja. Doslownie w chwili kiedy to Nasz browar koncentrowal sie na promocji swego produktu w Elku, tu, na starym lomzynskim rynku kilku facetow na rowerach ubranych w zielone kombinezony 'pchalo' konkurencejngo 'Zubra' komu tylko sie dalo. Oczywiscie, bedac osoba 'biased' wzgledem Naszych laleczek, nie skorzystalem z ich oferty. Pozdrawiam, wychu (juz z oddali)
|
|
Oglądając TV nie zauwazyłem ani jednego parasola Łomży. TVP stara się aby za mocno niereklamować lokalnych piw. Pamiętajcie ze tą relacje ogladało duuuużo osób :D a najechanie kamerki na parasol duzo musiałoby kosztować :) HELOX.pl - Rwiemy konkurencji łby - To tylko MY !
|
|
Mnie zastanowiło jedno ?? akurat włączyłem TV i była mandaryna. Zastanawia mnie to czy to jest możliwe żeby tańczyć w bardzo "ekspresywny" sposób i móc jednocześnie śpiewać. Wydaje mi się, ze ona tam jednak tylko tańczyła ;) a wy jak myślicie ??? Nie znam jej repertuaru ale czy ona ma jakiś swój kawałem czy tylko przeróbki ???
|
|
ale impreza normalnie szokkkkkkkkkkkkkkkk dopiero teraz doszłam jola
|
|
A ON też doszedł? Czy może to byli ONI? ----------------------------------------------------------- Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom, co lud tumanią i z niego drwią
|
|
Tomku25, uslyszeć Mandarynę live to wielkie wydarzenie. Myślę, że jeszcze nikt tego nie doświadczył.
|
|
Ogladałem relację, acz mimo wypełniającego mnie lokalnego patriotyzmu oczęta moje bardziej przykuły kształty Dody niźli parasole Browaru Łomża ;) Pozdrawiam
|
|
Jednak można usłyszeć Manadarynę live, nie tylko z playbacku. http://www.joemonster.org/download.php?d_op=getit&lid=1810 Na obronę jej dodam, ze jednak biega, skacze, a wtedy jest bardzo trudno śpiewać.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |