piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pytanie do oglądających relację z Ełku w TVP 2

Czy widać było trochę, że sponsorem jest Browar Łomża?? widać było ogródki, parasole czy balonowe butelki??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pytanie do oglądających relację z Ełku w TVP 2

Cholera! Nie zwróciłam uwagi! Skupiłam się stronie wokalno-tanecznej tego przedstawienia...:) Mojej opini jednak proszę nie brać pod uwagę, gdyż z natury jestem ślepa i głucha na reklamy wszelkie...:)

Chyba nic takiego niebylo tam były bardziej znane marki tyskie,lech, okocim i te inne a koze za rok taka impra w Łomzy ??

raczej bylo widac ...bo w elku to tylko przewaznie byly parasole z browarku lomza...

Ptysiu pajacu, nie byłeś to się nie wypowiadaj.Tam były parasole tylko browaru Łomża.

ze 2 godziny przed koncertem przed scena stal duzy parasol Browaru Lomza pozniej go zwineli !! poza tym bylo stiosko browaru wiecej nic nie widzialem bylem na miejscu a nie ogladalem w tv pozdro

Ostatnio podczas pobytu w Elku czytalem w lokalnej prasie, ze koszt tej imprezy obliczano na ok miliona zl i gdzie podkreslono jakoby miasto Elk mialo pokryc ok 30-ci tysiecy tej sumy i wlasnie Browar Lomza drugie tyle, a reszte TV.
Ponadto wczoraj w drodze z Elku do Lomzy minelismy takie dwa pojazdy w ksztalcie butelki piwa Lomza 'pedzace' w strone Elku (wydaje mi sie, ze to chyba byly takie stare Trabanty w skorze 'Lomzy').
No wiec, jakas promocja tam musiala byc, ale na ten koncert jednak juz nie zdazylem aby potwierdzic to na wlasne oczy.

O, jeszcze inna obserwacja. Doslownie w chwili kiedy to Nasz browar koncentrowal sie na promocji swego produktu w Elku, tu, na starym lomzynskim rynku kilku facetow na rowerach ubranych w zielone kombinezony 'pchalo' konkurencejngo 'Zubra' komu tylko sie dalo. Oczywiscie, bedac osoba 'biased' wzgledem Naszych laleczek, nie skorzystalem z ich oferty.
Pozdrawiam,
wychu (juz z oddali)

Oglądając TV nie zauwazyłem ani jednego parasola Łomży. TVP stara się aby za mocno niereklamować lokalnych piw. Pamiętajcie ze tą relacje ogladało duuuużo osób :D a najechanie kamerki na parasol duzo musiałoby kosztować :)

HELOX.pl - Rwiemy konkurencji łby - To tylko MY !

Mnie zastanowiło jedno ?? akurat włączyłem TV i była mandaryna. Zastanawia mnie to czy to jest możliwe żeby tańczyć w bardzo "ekspresywny" sposób i móc jednocześnie śpiewać. Wydaje mi się, ze ona tam jednak tylko tańczyła ;) a wy jak myślicie ???

Nie znam jej repertuaru ale czy ona ma jakiś swój kawałem czy tylko przeróbki ???

ale impreza normalnie szokkkkkkkkkkkkkkkk dopiero teraz doszłam

jola

A ON też doszedł? Czy może to byli ONI?

-----------------------------------------------------------
Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom,
co lud tumanią i z niego drwią

Tomku25, uslyszeć Mandarynę live to wielkie wydarzenie. Myślę, że jeszcze nikt tego nie doświadczył.

Ogladałem relację, acz mimo wypełniającego mnie lokalnego patriotyzmu oczęta moje bardziej przykuły kształty Dody niźli parasole Browaru Łomża ;)

Pozdrawiam

Jednak można usłyszeć Manadarynę live, nie tylko z playbacku.

http://www.joemonster.org/download.php?d_op=getit&lid=1810

Na obronę jej dodam, ze jednak biega, skacze, a wtedy jest bardzo trudno śpiewać.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org