Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Galeria Veneda |
Co z tego ze chca otworzyc galerie,po co taki sklep w Lomzy jak w tych malych sklepach nie ma kto kupowac,ludzie kasy nie maja,ta galeria to bedzie porazka 2013 w Lomzy.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Galeria Veneda |
Otóż to... Ludzie nie mają kasy... W małych sklepach nie ma kto kupować... A na parkingu w Białym w Galerii Białej lub Alfie Łomżyniaków sporo jest... Jak to wytłumaczyć? Jak kogoś stać jechać do Białego do Galerii to może tym bardziej stać będzie go robić zakupy w rodzimej Galerii Veneda ;) Patrzę, że my Polacy lubimy narzekać, a szczególnie na brak pieniędzy ;)
|
|
ludzie w lomzy sa skapi a nie biedni..a to jest spora roznica..wiec wpm nie nadawaj tu tematow ktore byly walkowane 1000 razy.. juz mowilam wystarczy spojrzec po domach samochodach i zakupach w sklepach jacy to lomzyniacy biedni i bez kasy...ojej az w oczy kole ta bieda :P Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
pięniędzy nie maja? może i nie mają... kwestia do dyskusji.... ale cos mi sie wydaje, ze dzień otwarcia galerii i nie bedzie gdzie zaparkowac... bo będą stały wypasione autka, a ludzi w galerii będzie tyle, ze nie bedzie mozna przejść ludzie zawsze narzekaja na brak mamony, zeby jej nie było to by nie jezdzilo po Łomzy tyle samochodow, a biedy jakoś nie widac, mimo cięzkich czasow, naprawdę po niewielu osobach, rodzinach widac ze dotyka ich bieda.....
|
|
"jedzcie g.... -miliony much nie mogą sie mylić" Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
To, że w dzień otwarcia będą tłumy nie wynika akurat z tego,że ludzie pojadą już zaraz kupować na potęgę i że mają kasę. 3/4 odwiedzających uda się tam żeby obejrzeć sobie sklepy i całe to widowisko zwane galerią..na taką Łomżę to będzie niezła atrakcja turystyczna. Otwarcie galerii w Warszawie to żaden cymes a u nas to będzie wydarzenie roku 2013. Nie mówię, że nie będą kupować, zwykle na otwarcie są różne promocje więc ktoś się pokusi na to i owo, ale bez przesady..codzienne zakupy robi i biedny łomżyniak jeżdżący bmw i ten bardziej biedny jeżdżący fiatem.
|
|
W tych małych sklepach ludzie nie kupują bo czasami mają 1000% przebitki :) a ty wpm się nie martw na zaś jak nie będą kupować to cała ta galeria padnie i tyle. Ale myślę że nie. Wystarczy spojrzeć pod Stokrotką,Kauflandem,Lidlem i Biedronkami gdzie zawsze jest pełno ludzi bez względu na porę i jakoś się trzymają a galerię wspomogą również klienci z ościennych miasteczek i miast takich jak Kolno,Zambrów,Wysokie,Ostrołęka która nie ma takiej galerii także wpm daj już spokój z tymi swoimi wypocinami i przemyśleniami tylko obniż ceny w tym swoim małym sklepiku to i może do ciebie ktoś zajrzy takie są prawa rynku czas się już przestawić na logiczne myślenie bo jak nie to spotka cię to samo co ulicę Długą.
|
|
Problemem Galerii Veneda nie będzie brak klientów tudzież ich zamożność, a raczej fakt, iż nie uzupełnia ona do końca luki na lokalnym rynku. Otóż Veneda zaoferuje tylko kilka marek nieobecnych dotąd w Łomży - chodzi głównie o Reserved, KFC i Gatta. Pozostałe marki albo już były, albo nie są mocno atrakcyjne. Absolutnie zaś największą wadą Venedy jest brak multipleksu kinowego.
|
|
95% powierzchni wynajętych - no to czego - głownie sieciówki, które rozliczane są najczęściej że sprzedaży minimum w regionie. Nie narzekać, nie pasuje to stękającym pozostaje "Centrum Chińskiej Bawełny" buheheheheheheh. ps. Kino budują w drugiej Galerii budynek ma już od ponad roku fundamenty buhehehehehehehhehehehh
|
|
Prawda jest taka, że ludzie jeżdżą do Białegostoku. Sam często jestem w Białym, więc widzę że Łomżyniakom brakuje takiego obiektu. Też nie możemy dramatyzować, że małe sklepiki poupadają. Z resztą pozyjemy - zobaczymy.
|
|
Ma być KFC, a będzie Pizza Hut?
|
|
Orlen też będzie ;) Może paliwo 50% ceny na otwarcie? Pozdrawiam Prowadzącą (POWODZENIA) ;)
|
|
macie racje ze jest pelno aut,Biedronka,Lidl,Kauland,Stokrotka.To jest tak, pod Stokrotka parkuja ludzie kturzy maja tam sklepiki i dlatego jest pelno aut,pod innymi sklepami ludzie kraza za jedzeniem tylko gdzie mozna o pare groszy taniej cos do jedzenia kupic i to tak jest w tym miescie,a nie ze pelno pod Lidlem lub Kaulandem i masowo kupuja?kupuja tak ale tylko do gara cos wlozyc z promocji.
|
|
to zrób i ty promocję i już nie stękaj :)
|
|
Prosze niech male sklepiki stana sie atrakcyjne cenowo...to nie "padna"
|
|
Z tego co się orientuję to będą sklepy gdzie ceny ubrań będą tańsze niż te na rynku :) no i na dodatek firmowe. :) ludzie zaczną tam kupować i nie ma,że nie.
|
|
wpm boisz się, że "butik" w którym pracujesz padnie? Dziwię się, że jeszcze to się nie stało. Możesz mi wierzyć, że ludzie nie krążą za jedzeniem gdzie taniej, tylko kupują tam gdzie lubią i wydają grubą forsę na spożywkę. Co do ubrań, to też wolę pojechać do Białegostoku kupić markowe i w cenie łomżyńskich szmat. ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
wy się nie bojcie w mieście i okolicznych wiochach kasy jest w pyte. Jeszcze się zdziwicie jak bedzie brakowac miejsc do parkowania pojazdów. Sami się przekonacie. Moim zdaniem porażka to ten wygląd tej galeri. Te przeszklone szyby a za nimi blacha falista to wyglada jak blaszak z okresu PRL nic polotu fantazji okropna elewacja. Walenty
|
|
wpm... a co sephore otwierają, że sie boisz konkurencji hmmm? http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
Może wreszcie rodzimi pizdnesmeni z branży odzieżowej zobaczą na czym polega, przecena i wyprzedaż. 30/50/70%
|
|
dla mnie to moga wszystkie sklepy otworzyc,ja nie mam z tym problemu,ale moim zdaniem zadna dobra firma nie wejdzie do Tesco,tylko takie badziewie,a jesli chodzi o szmaty to co za firmy tam maja byc?ludzie i tak wola w lumpeksach kupowac bo taniej,gdzie ta kasa jest w naszym miescie jak mamy ponad 7000 tysiecy bezrobotnych w tym miescie,a jesli chodzi o wyglad tej galerii to porazka.poza tym pozyjemy zobaczymy!wiem jedno ze takie Tesko to nie na Lomze bedzie wielka kicha,juz widac.
|
|
a co ty sie tak martwisz, przeciez rynek sam zweryfikuje co potrzebne a co nie Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Autor: belfer (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 08-02-13 08:23 Może wreszcie rodzimi pizdnesmeni z branży odzieżowej zobaczą na czym polega, przecena i wyprzedaż. 30/50/70% Lubię to!
|
|
Veneda nastepny blaszak prawie w centrum miasta - szczyt syfu projektanckiego nic wiecej. Walenty
|
|
Wolałbyś coś, ala kościół, to i w niedzielę nie grzech pójść.
|
|
wygląd na miarę Łomży, mi się podoba, trochę szkła dali od frontu co bardziej widać a reszta w malowanej blasze, może być..veneda to nie złote tarasy:)
|
|
Liczenie cudzych pieniędzy ma tylko wtedy sens, gdy się jest księgowym. Reszta to albo śledczy albo idioci. (moje) Cytować z podaniem autora ! Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
lubię_żelki napisał(a): > wygląd na miarę Łomży, mi się podoba, trochę szkła dali > od frontu co bardziej widać a reszta w malowanej blasze, może > być..veneda to nie złote tarasy:) Mi tez się podoba ;) z reszta ja jestem fanka blach na budynkach, ostatnio zamontowali mi blachę falistą z https://blachy-trapezowe.biz.pl/blacha-trapezowa-podlaskie/
|
|
domi.nika napisał(a): > lubię_żelki napisał(a): > > > wygląd na miarę Łomży, mi się podoba, trochę szkła > dali > > od frontu co bardziej widać a reszta w malowanej blasze, > może > > być..veneda to nie złote tarasy:) Mi tez się podoba ;) z reszta ja jestem fanka blach na budynkach, ostatnio zamontowali mi blachę falistą z https://blachy-trapezowe.eu/blacha-trapezowa-podlaskie/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |