poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
strona www

proszę polecić mi firmę, która zrobi mi stronę www. koniecznie z Łomży.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: strona www

Proszę cie bardzo . Od razu możesz se portfolio obejrzeć http://www.wypromuj.pl/

no własnie widzialem kilka firm z Łomży. szukam opinii bo chce zeby było profesjonalnie.

Jeszcze możesz w firmie speed bodajże. Lub ewentualnie ktoś prywatnie morze ci zrobić

wypromuj to nie polecam sam mialem z nimi do czynienia i musze przyznac ze to jakis cyrk nie firma. szefa nigdy nie ma w biurze nietrzyma sie terminow robi zupelnie inaczej niz mialo byc i policja straszy.

ty chcesz profesjonalnie a firma profesjonalną stawkę

wpisz w google strony www lomza, obejrzyj portfolio kilku firm i oceń kto robi najlepiej.

Nie znam docelowego przeznaczenia strony, ale całkiem porządną stronę typu "wizytówka" w zasadzie da się wyklikać minimalnym kosztem (hosting+domena).

Ja wyklikałem w ten sposób stronę poświęconą mojej siostrze: http://www.dlapauliny.pl . Przy okazji zachęcam do przekazania 1% podatku na cele jej rehabilitacji.

Czy jakoś jeszcze można pomóc Twojej siostrze?

Chcesz to dam ci namiary na zdolnego chłopaka który takie zlecenia robi,ma własna działalność,w komputerach siedzi od niemowlaka :D.
Tylko nie wiem jak u niego teraz z czasem.
Widziałem już kilka jego stron robionych np dla łomżyńskich firm.
Z tego co wiem to tak jak zapłacisz tak będziesz miał,jak w wszystkim,nie oczekuj profesjonalizmu za grosze.

@tommeknet:

Wystarczy ten 1% i ewentualnie informacja dla znajomych. Na szczęście to nic nie kosztuje, a może rozwiać nasze obawy o przyszłą rehabilitację Pauliny nawet na długie lata.

masz gwarancje ze ja i kilkoro znajomych przekazemy 1% podatku, moze jakas zrzutke tez zrobimy. ze swojej strony moge zasponsorowac hosting, domene, jakiegos AdWords

Dziękuję,

hosting na szczęście mam już od dawna, ponieważ prowadzę również stronę i forum mojej wspólnoty mieszkaniowej, dzięki za propozycję.

Ja również słyszałem niepochlebne opinie o firmie wypromuj.pl i jej szefie.

Tak w ogóle to w Łomży nie ma chyba takich naprawdę profesjonalnych firm w tej branży. Może tylko Novum, ale oni stron nie robią. Wystarczy porównać sobie strony robione przez firmy z Białegostoku czy Warszawy z tymi robionymi przez łomżyńskie firmy.

www.pcmaniek.cba.pl <--- on tworzy strony internetowe, bardzo tanio.

Podaj e-maila, mam dla Ciebie propozycję.

pomoc@pcmaniek.cba.pl

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org