niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
pizzeria

KOCHANI KLIENCI MAM DO WAS PROSBE CHCE WAS SPYTAC CZY PAMIETACIE MOJA PIZZERIE BIG RED TOMATO CHCE OTWORZYC PONOWNIE I CHCE ZEBYSCIE NAPISALI CO O TYM MYSLICIE TO DLA MNIE BARDZO WAZNE POZDRAWIAM WAS I ZYCZE POGODNYCH WESOLYCH SWIAT JACEK

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: pizzeria

otwieraj dobre pizzy tam były :)

tylko podaj namiary gdzie to bedzie :)

Jeśli masz dobrą lokalizację dla lokalu to czemu nie,można spróbować,trzeba by było opracować jakieś fajne oferty,smaczny przepis na pizzę i ładnie się zareklamować.Oczywiście też dowozy pizzy na terenie całego miasta,możesz mnie przyjąć na na kierowcę na okres zimowy :D,mam doświadczenie,chętnie sobie pojeżdżę,pizzerem też byłem. Mniej więcej wiem jak powinna prosperować i rozwijać się porządna pizzeria a że w Łomży już trochę ich jest trzeba by było stworzyć dobrą konkurencję,inaczej nie wiem czy zdołasz się przebić.

DZIEKI ZA WPISY NIE MYSLALEM ZE TAK SZYBKO COS NAPISZECIE I ZE KTOS PAMIETA ZE TAKA PIZZERIA KIEDYS BYLA JESLI CHODZI O DOWÓZ NAPEWNO BEDZIE GRATIS WCZESNIEJ DOWOZILEM NAWET DO PIATNICY ZA DARMO NA WLOSCIANSKA TERAZ TAKZE TAK BEDZIE JESLI CHODZI O LOKALIZACJE TO JESZCZE NIE JESTEM ZDECYDOWANY JESLI MACIE JAKAS NA OKU TO NAPISZCIE GDZIE BEDZIE OTWARTA NAJDLUZEJ W LOMZY MYSLE ZE OD 10-3 W NOCY DZIEKUJE BIG RED TOMATO JACEK

JESZCZE JEDNO JESLI JEST JAKAS CHETNA OSOBA ZEBY POGADAC O WSPOLPRACY I MA PARE GROSZY DO ZAINWESTOWANIA TO PROSZE O KONTAKT ZE MNA PISZCIE NA ADRES MAIL jacekdybikowski@wp.pl dzieki

Cztery pory roku
De(i) Angelo 2 x
Diavolo 2x
Savana
Osteria
Chilli Pizza
Telepizza
Presto
Da Grasso
Gruby Benek

Kolego jak którąś ominełem to "plus" dla Ciebie konkurencja jest wielka. Trzeba pamiętać że 4 z tych pizzzeri to marki ogólnopolskie, a Łomża ma tylko ok 60000 tyś mieszkańców.
Nie zapominaj też o zatrzęsieniu kebabów bo to też jest gastronomi i co za tym idzie twoja konkurencja.

Życze powodzenia

dzieki wiem o konkurencji ale jak prowadzilem wczesniej pizzerie to nie bylo tylko presto i grubego benka i naprawde uwierz ze nie narzekalem na brak klientow poprostu tak mi sie wydaje ze cenowo bylem dla nich konkurencja i dowoz mialem gratis teraz takze tak by bylo

jak prowadzilem pizzerie to tylko diavolo sprzedawalo wiecej pizzy na dowoz wiem bo brali kartony z tej samej hurtowni dlatego jeszcze na dzien dzisiejszy jestem optymista.

napewno bede sponsorowal nasz łks tak jak wczesniej trzeba chlopakow wspierac kazdy powinien tak robic

mam nadzieje ze kibice ŁKS jak i moi stali klienci którzy pamietaja Pizzerie BIG RED TOMATO wróca do mnie a przez dlugi czas napewno beda mieli promocyjne ceny itd pozdrawiam moich klientow i życze wesolych pogodnych swiat

A pizza "stadionowa" nadal będzie?:)

A gdzie była poprzednia lokalizacja?
Pozdrawiam i życzę powodzenia

prawie kazdego dnia jadlem u ciebie
ogolnie pizza dobra i przystepna cena

dawaj Dybik, dawaj

Skoro tak ci dobrze szedł ten interes to co się stało że upadł?

A gdzie było napisane że upadł?
Może były inne przyczyny zamknięcia interesu.

fajnie cos nowego

shao w lomzy mieszkasz i nawet nie wiesz ile jest mieszkancow to fajnie 75 tys kolego

Z tego co wiem to Łomża ma niewiele ponad 65000 mieszkańców

@burczymucho zamiast pouczać kolegę to byś sam się uczył.
Łomża ma około 63-65 tys. mieszkańców.

Ludność (XII 2009) - 63 357
http://pl.wikipedia.org/wiki/%C5%81om%C5%BCa

i co megalomanie?

stare te wiadomosci

otwieraj otwieraj

to sa dane ludzi zameldowanych tak zwany wpis w ksiazke

.

a browarek winko bedzie?

nikt nie ma ochoty na pizze nie dobrze

?

Burczymucha czemu ty chłopie taki zdałnowacony jesteś?
Co ci się ostatnio w życiu takiego stało przez co szajba ci odbija...
Muchy już dawno na zimę wyginęły a jak ci burczy w brzuchu to się nażryj i idź spać. Oszczędź mi i innym czytania twoich bzdetów.

dzieki za wpisy piwko bedzie winko takze juz teraz nie chce otwierac pizzeri tylko na dowoz bedzie to naprawde przytulne fajne miejsce dla kazdego bedzie duzo dodatkow z drzewa przepis ciasto sosy takie same nic nie zmieniam

jesli chodzi o pizze wielka jak lomzynski stadion to napewno bedzie nie ma mowy zeby jej nie bylo w menu dzieki ze pamietacie ze taka byla a jesli chodzi o to dlaczego zlikwidowalem dzialalnosc to dlatego poniewaz tam gdzie wynajmowalem lokal nie spelnial wymogow sanitarnych i trzeba bylo szukac nowego lokalu a wtedy czynsze byly duzo wieksze jak w tej chwili i postanowilem ze wyjade na chwile do angli zarobic pare groszy itd ale pobyt sie wydluzyl niestety ale to dobre doswiadczenie teraz dopiero wiem co stracilem ale napewno sie nie poddam i wiecie co po nowym roku napewno bedzie BIG RED TOMATO

jeszcze jedno jesli ma ktos kapital to jestem otwarty na wspolprace piszcie na mojego maila jacekdybikowski@wp.pl tel.kom.797486334 zapraszam

podbijam

odswiezam

jebał... w Angli i kapitału Ci brak ?

koziol0

koziol01-glupi jestes az cie szkoda

.

?

otwieraj !!! im więcej konkurencji tym lepiej i może w końcu benek się poprawi, bo powinien pasów dostać za takie kluchy, już o grassach nie wspomnę

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org