Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kasztelan wiski opinie |
jak jedzenie, sala na filmie jak się prezentuje?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kasztelan wiski opinie |
OJJJJJOOOOOjOOOO. I co jeszcze można opisać? Jesteś zainteresowany to jedź i sprawdź. Droga do Wizny 2 strony max 20 zł odrzutowcem, film sam sobie nagrasz to wynosi 0.00PLN. No to nie dziaduj za 20 zyli.A na poważnie to wszystko jest ok. Pytanie jak się na filmie prezentuje-pytający do lekarza!!!!! zależy kto kamerę trzyma. chcesz dzwoń 602814085 wiadomości z pierwszej ręki karturo
|
|
karturo chodzi mi o opinie np. gości weselnych, wesela na próbę sobie nie zorganizuję dlatego pytam na forum chyba od tego ono jest?
|
|
Sala jest super - jedzenie bardzo smaczne, talerze wymieniane bardzo często. Jeżeli chodzi o sam wystrój - sala jest cała w drewnie co wygląda bardzo klimatycznie. Bardzo polecam
|
|
poszukaj w starych tematach było tego w pyte
|
|
byłam tam, ale nie na weselu, sala ma zaj*** klimat. to nie to co łomżyńska korona;) podwórko mało, choć równie bogate. wesele w sezonie letnim chyba najlepiej nie trzeba będzie jeżdzić na sesje zdjęciową. żebym bliżej mieszkała sama chciałabym tam wesele jadłam tam tylko ciasta,ale nie wiem czy robią sami czy nie. pyszne były. a co do dań zielonego pojęcia nie mam.
|
|
Światło słabe, muza strasznie dudni, do kamery mikrofon z redukcją szumów,ubiory obslugi super,kameralnośc lux,na zewnątrz fajne aranżacje zabytków
|
|
gdzie zbyszek kalinowski zaraz was zjebie ze sie nie znacie kaze siedziec w domu i obierac buraki. zbyszek menelu zacznij sie produkowac czekamy z nie cierpliwosia
|
|
stan oplakany
|
|
jako tako chujowato:P
|