Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Klimatyczna sala na wesele |
Szukam klimatycznej sali weselnej w okolicach Łomży, najlepiej coś w stylu wiejskim, nie sala balowa. Docelowo ok. 150 osób. Czy ktoś może coś polecić?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Klimatyczna sala na wesele |
Może Stara Waciarnia Ci się spodoba
|
|
Może w klimacie postsowieckim lub prymitywnym ?
|
|
ja nie znam lomzy ale moja corka bedzie obchodzila 1 komunie w kupiskach, sugerowalismy sie wygladem a czy to trafny wybor moge napisac za kilka miechow
|
|
Sala to nie wszystko, pomyśl także o atrakcji aby goście się świetnie bawili. Ostatnio w modzie są pokazy sztuczek piłkarskich Dawida Krzyżowskiego, to świetna atrakcja. Spotkałam się już z tym na weselu. Sztuczki są na najwyższym poziomie, połączone z show LED-owym wyglądają znakomicie. Goście byli zadowoleni, także warto skorzystać http://kojakfree.com
|
|
jowita dziecko, polec lepiej cos na prezent, moze pilka z autografem tego farmera??? tylko czym by na chleb chlop zarobil
|
|
W małych miejscowościach w pobliżu Łomży z pewnością znajdziesz wiele takich sal. Wystarczy tylko zrobić sobie listę i zdecydować się na tę, która najbardziej przypadnie do gustu.
|
|
Wybór sali na wesele nigdy nie jest łatwy, ile się nasłuchałam jak moje koleżanki prowadziły takie poszukiwania...
|
|
Chaberek w Budach Czarnockich h2o
|
|
Pod Topolami w Konopkach wystrój jak dla myśliwych.Ogólnie fajnie byłam kilka razy tam na weselu.
|
|
Długie poszukiwania klimatycznej sali w ładnym plenerze w okolicach Łomży okazały się bezskuteczne - po prostu nie ma takich obiektów. Jedyne co się podobało to \"Majątek Howieny\" koło Suraża - mają swoją stronę. Niestety to jest obiekt o b. wysokich cenach. zainteresowana01
|
|
Hej! Szukam miejsca na organizację wesela nad jeziorem na Śląsku https://salaonesto.pl/sala-weselna/nad-jeziorem-slaskie/. Czy ktoś z Was może polecić jakieś dobre miejsca na takie okazje w okolicy? Będę wdzięczny za każdą informację!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |