Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
provident |
potrzebny pilnie numer do przedstawiciela prowidenta ktos ma moze? ell pablo
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: provident |
ciekawy jak potem pilny bedzie gdy juz od nich kase wezmiesz i bedziesz musial oddac:)
|
|
Wylej sobie lepiej kubeł zimnej wody na głowę,może zaczniesz trzezwo myśleć,bo jak to Ci nie pomoże to będziesz potem szukał numeru do Marczyka na Przykoszarowej.
|
|
604067352
|
|
Podając ten numer to tak jak byś tonącemu brzytwę podawał.
|
|
chce niech ma
|
|
el pablo,a ile tej kasy potrzebujesz?
|
|
sasiad jest przedstawicielem, moge ci podac jak ogloszenie jest aktualne
|
|
nie sluchaj stereotypow na temat providenta , znajomy brał i przychodziła pani i bylo wszystko ok . tylko wpłate pieniedzy wybierz jako przelew wtedy nie poniesiesz kosztów przedstawiciela ktory bedzie przychodził odbierać a sa one kolosalne ze sie tak wyraze . ot cała tajemnica providenta.
|
|
nie tak łatwo ponoć brac przelewem. Kiedyś był taki artykuł w necie na ten temat;)
|
|
spoko dzieki wam bardzo to nie dla mnie kolega mnie prosil bo na necie nigdzie i ja nie moglem znalezc tylko stacjonarny ale nikt tam od wczoraj nie odbieral marcin to podaj ten numer a i maly a chcesz pozyczyc troche kasiory koleszce? ell pablo
|
|
o mam http://biznes.interia.pl/news/czy-firma-provident-lamie-prawo,1193740,5493 "Pożyczkobiorca, który nie zadeklarował chęci skorzystania z opcji obsługi pożyczki w domu, składa pożyczkodawcy, za pośrednictwem przedstawiciela, wniosek o pożyczkę (?) wraz z oryginałem i kopią umowy pożyczki, po uprzednim zapoznaniu się z treścią tych dokumentów. Na podstawie oceny zdolności pożyczkobiorcy do spłaty łącznego zobowiązania pożyczkodawca może odmówić zawarcia umowy pożyczki lub zaproponować pożyczkobiorcy jej zawarcie na warunkach innych niż wskazane we wniosku". - Z punktu 7 umowy wynika, że Provident narusza Ustawę o kredycie konsumenckim, tendencyjnie oceniając zdolność pożyczkobiorców do spłaty zobowiązania - twierdzi Mariusz Czerwiński. - Przy wyborze przez pożyczkobiorcę znacznie tańszego Pakietu Przelew, pożyczkobiorca musi czekać na decyzję, a Provident może odmówić tańszej pożyczki i? zaproponować znacznie kosztowniejszą pożyczkę. W praktyce Provident stosuje wobec pożyczkobiorców zasadę: "Albo zgodzisz się na kosztowną obsługę domową, albo zapomnij o pożyczce".
|
|
no przelewu nie chca dawac skubańce bo to dla nich nie opłacalne , maja tylko z tego odsetki a jak przychodzi pani do domu to trzeba za to słono płacic.
|
|
602 873 853
|
|
Lepiej pozycz od znajomego. nigdy pozyczki z banku,tym bardziej z Providenta.
|
|
nie sluchaj pozyczaj provitenda jes ok ja zawsze odnich pozyzam i problemu niemam jak kasy nie maz to nie namalujesz
|
|
moja mama, pozyczyla znajomemu 10 lat temu spora sume, do dzis nie oddal powiedz , ze z glodu umierasz, ze do garka nie masz co wlozyc i nie POZYCZAJ! z rodzina zawsze na bakier!!!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |