poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Prawo jazdy

Chciałem się zapytac czy mając 18 lat a będąc w trakcie kończenia szkoły gimnazjalnej można normalnie zdawać egzaminy na prawko?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Prawo jazdy

cooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

masz wiek możesz zdawać...

ale nie mogę powstrzymać się od złośliwego komentarza że skoro nie możesz zdać do szkoły ponad gimnazjalnej to nie wiem jak zdasz egzamin na prawojazdy....

wooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooon

gownoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Prawo jazdy ogranicza tylko wiek i ewentualne odroczki jeżeli masz. Kończenie szkoły gimnazjalnej nie ma tu nic do rzeczy. Masz mieć dowód osobisty. k2m czyżbyś oglądał Przyjaciela gangstera :P

szczebiotka a tobie co dolega ??i k2m?

nic mi nie dolega to byla moja odp na bezsensowne wypowiedzi szczebiotki :P

tomek z lomży a ja bede dla ciebie bardziej złośliwy dla mnie jestes zwykłym bezmózgiem bo czy pytając o to znaczy od razu ze to o mnie chodzi nie musze ci sie tlumaczyc ale ci powiem bo zalozylem sie z kolega ktory nocował w szkole i sprzeczał się ze mna więc zanim kogos ponizysz zastanów się CWELU

ty bezmózgie yeti, nie potrzebujemy kolejnego pirata drogowego

CWEL:
1. W slangu więziennym: mężczyzna zmuszany do odbywania stosunków homoseksualnych; 2. Wulgarnie: mężczyzna, do którego czuje się niechęć lub odrazę

W więzieniu nie jestem, nikt mnie nie zmusza do odbywania stosunków seksualnych tym bardziej homoseksualnych, więc rozumiem, że czujesz odrazę i niechęć ok...

Przepraszam w końcu zapytałeś się bez użycia 1 os. l.poj. tylko, dlaczego tak cie moje stwierdzenie uraziło skoro nie dotyczy ciebie konkretnie...

Na dalsze zaczepki nie reaguję będę tylko dawał do zrozumienia, że czytam twoje bluzgi...

No ja się zdenerwowałem a dlaczego ty nie pomyślałeś i od razu po mnie "pojechałeś"? Dla mnie to ty jesteś zwykłym prostakiem który nie myśli.

jaki tu temat poruszacie.?
od 16 roku zycia jest dozwolona nauka jazdy, z rodzicami, lub znajomym...
niestety- osobiscie nigdy z tego nie skorzystalam, nie potrafie nawet trzymac' kolka,

szczebiotka najprawdopodobniej chodzi ci o kategorię B1 tylko że można jeździć samochodem samemu aby ważył nie więcej niż 550kg

A mi chodziło o kategorię B a nie o B1;]

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org