Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zamachy w Moskwie |
Seria zamachów w Moskwie: są już dziesiątki zabitych. Jak myślicie, kto był sprawcą? ADALL
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zamachy w Moskwie |
Ruscy jak zwykle prowokują, a jeśli nawet Czeczeni, to w tym wypadku ich popieram. Polacy też byli przez lata terrorystami (XVIII, XIX w), tylko nikt tego wtedy tak nie nazywał...
|
|
oj opos jestes bardzo podłym człowiekiem i niebezpiecznym - według ciebie niewinnego człowieka można zabić tylko dlatego ,ze jest Ruski? Kto cię tego nauczył , kto ci taką nienawiśc wpoił do Rosjan? Bimbo
|
|
Ciekawe kiedy w Łomży zaczną autobusy wysadzać, bo np darmowy obiadek brodaczom nie smakował.
|
|
i żeby gwałcić nie zaczęli, bo kolejka się zrobi
|
|
magdalena316 "brodaczom" ?? co to do chu... ma niby znaczyć?? że każdy mieszkaniec Łomży z zarostem jest z Czeczenii ?? "brodaczom" co to za określenie ?? Sam chodzę nie ogolony przez 365 dni w roku i co to pozwala ci na osądzanie mnie ?? Weź ty się kobieto ogarnij bo to nie pierwszy raz jak pierd.... głupoty na tym forum, przykład post o domie samotniej matki. Zniknij, zagub się, akyszzzzzz. A jak nie to powiedz którym autobusem jeździsz, to przyjdę i go wysadzę.
|
|
Daniel - kierowanie gróźb karalnych? Mam uzasadnione obawy, że pozbawisz mnie życia. A co do brodacza to chyba wiesz o kogo chodzi. Tak samo jak słowo pasożyt w odpowiednim kontekście nie oznacza tasiemca a kogoś innego.
|
|
fajnie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |