piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zamachy w Moskwie

Seria zamachów w Moskwie: są już dziesiątki zabitych.
Jak myślicie, kto był sprawcą?

ADALL

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zamachy w Moskwie

Ruscy jak zwykle prowokują, a jeśli nawet Czeczeni, to w tym wypadku ich popieram. Polacy też byli przez lata terrorystami (XVIII, XIX w), tylko nikt tego wtedy tak nie nazywał...

oj opos jestes bardzo podłym człowiekiem i niebezpiecznym - według ciebie niewinnego człowieka można zabić tylko dlatego ,ze jest Ruski? Kto cię tego nauczył , kto ci taką nienawiśc wpoił do Rosjan?

Bimbo

Ciekawe kiedy w Łomży zaczną autobusy wysadzać, bo np darmowy obiadek brodaczom nie smakował.

i żeby gwałcić nie zaczęli, bo kolejka się zrobi

magdalena316 "brodaczom" ?? co to do chu... ma niby znaczyć?? że każdy mieszkaniec Łomży z zarostem jest z Czeczenii ?? "brodaczom" co to za określenie ?? Sam chodzę nie ogolony przez 365 dni w roku i co to pozwala ci na osądzanie mnie ?? Weź ty się kobieto ogarnij bo to nie pierwszy raz jak pierd.... głupoty na tym forum, przykład post o domie samotniej matki. Zniknij, zagub się, akyszzzzzz.

A jak nie to powiedz którym autobusem jeździsz, to przyjdę i go wysadzę.

Daniel - kierowanie gróźb karalnych? Mam uzasadnione obawy, że pozbawisz mnie życia.

A co do brodacza to chyba wiesz o kogo chodzi. Tak samo jak słowo pasożyt w odpowiednim kontekście nie oznacza tasiemca a kogoś innego.

fajnie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org