Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
NK |
Czy można na naszej-klasie zmienić szyk kolejności w jakiej są pozapisywani znajomi i zapisac tak na stałe ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: NK |
To nie fotka.pl...
|
|
Póki co nie ma takiej możliwości. No chyba, że założysz ponownie konto i będziesz zapraszał znajomych w wybranej przez siebie kolejności. _________________________________________________________
|
|
oj niestety....ale też myślałam o tym. powinni coś takiego wymyślić, ułatwiłoby podglad znajomych.
|
|
Od czego to zależy.??? Na listach klasowych nazwiska ułożone są według kolejności alfabetycznej ale nie raz brane są pod uwagę nazwiska panieńskie a nie raz juz te drugie. Czy to sie jakoś ustawia, może ktoś wie?
|
|
Nooo , to problem jak cholera. Złóż skargę do admina portalu.
|
|
ja bym się powiesił z takim problemem
|
|
ja nie mam problemu tylko myślałam ze jest na tym forum ktos mądry i mi to wyjaśni, a jak nie wyjaśni to przynajmniej kulturalnie odpowie ze nie wie ale jak widzie sie pomyliłam, na tym forum są sami kretyni którzy nie umieją sie odezwać.
|
|
Wejdź na stronę znajomych. Tam masz możliwość wybrania sortowania wg. kolejności dodania lub alfabetycznie. innej możliwości nie ma.
|
|
widzie sie pomyliłam, na tym forum są sami kretyni którzy nie umieją sie odezwać. sie odezwać. sie odezwać. nie umieją sssssiieeeeeeeee oooodddeezzzzzwwwaaaĆ.
|
|
amigo22/Czesio jak występujesz w obu płciach to jak spodziewasz się normalnej reakcji ? Rozmawiając o nim i jego otoczeniu nie wiadomo kto więcej pali. On czy jego samochód.
|
|
poczytaj wcześniejsze wpisy i orient cycku
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |