Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pytanko |
Mam pytanie odnośnie komputera.Kilka dni temu zaintalowałam program MaxUp ale mi nie chciał odbierać więc próbowałam go wykasować ale się nie dało.A teraz jak otwieram jakokolwiek strone to wyskakuje mi u góry strony blokujące okienko''Ta witryna strony Web chce zainstalować następujący dodatek:'Adobe Flash Player Installer' z 'Adobe systems Incorporated'.Jeśli ufasz tej witrynie oraz dodatkowi i chcesz go zainstalować kliknij"-czy to od tego teraz pomału otwierają mi się strony,kiedyś wydaje mi sie że pobrałam taki program zaczynajacy się od Adobe ale nie wiem czy dobrze i na drugi dzień komp nie chciał mi sie włączyć i wybuliłam 50zł więc teraz nie wiem co mam robić żeby strony sie dobrze otwierały???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pytanko |
zainstaluj ten dodatek on jest niezbedny do otwierania i korzystania w pelni z roznych stron .
|
|
ale wcześniej nic mi takiego nie wyskakiwało i komputer chodził poprawnie a teraz nagle żeby coś przeczytac to musze pół godziny czekac
|
|
WIDOCZNIE WCZESNIEJ MIALAS TO ZAINSTALOWANE
|
|
widocznie podczas odinstalowywania tamtego programu również ten program ci sie odinstalował, który jest potrzebny to prawidłowego wyświetlania stron www
|
|
Wię proszę powiedzcie jak to prawidłowo zainstalować bo tam wszystko jest po angielsku i jeszcze coś zrobie nie tak i znów pięc dych poleci
|
|
ja Ci je dam Cwaniaku
|
|
Podpowie mi ktoś,mogę na kogoś liczyć??
|
|
amigo ile ty masz lat nawet 5 latek w tych czasach to ogarnie zrozumiem jesli jestes +40 to ci pomoge:P
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |