Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dlaczego nie widzę nowych postów? |
Czy ktoś ze spryciarzy komputerowych podpwie mi dlaczego mój komputer nie widzi nowych postów? Podawane są nowe godziny coraz to nowszych postów, a u mnie się nie pojawiają. Najdziwniejsze (i najbardziej irytujące)jest to, że to dotyczy tylko wątków w których zabierałem głos. Kusy
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dlaczego nie widzę nowych postów? |
twój komputer cie ingoruje... _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
poprostu ma na Ciebie WYJ EBANE :D
|
|
Ja też nie widzę, mimo iż są dodawane. frania
|
|
Wydaje mi się, że to dotyczy wątków "politycznych", a nie ogólnych. Chyba administrator zablokował, bo jedne się ukazują , a inne nie. Ciekawe? frania
|
|
Wyczyść pliki tymczasowe i cookies z przeglądarki internetowej. Zresetuj ją i sprawdź wtedy czy działa poprawnie.
|
|
hhhha luz
|
|
u mnie to samo, Kusyk. wczoraj wszystko bylo ok, a dzis weszlam na swoj temat, a tam tylko 2 posty, a wczoraj wieczorem bylo chyba 11 czy cos takiego! ____________________________________________________________ Prawdziwym patriotą jest ten, który nie ze wszystkiego jest zadowolony w swej ojczyźnie, to człowiek, który pragnie i walczy o to, by w niej było lepiej - Charles Dickens
|
|
SPISEK!!!!!!!!!! kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |