Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
internet na starowce |
tak sie zastanawiam jakie sa mozliwosci zalozenia internetu na starym rynku i jego okolicach - oczywiscie poza ofertami TPSA . Moze jest jakas siec z laczem intenetowym?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: internet na starowce |
A co Cafejke internetowo robisz ??
|
|
śledczy zastanów się o co ty wogole pytasz! Zanim nacisniesz "Wyślij", klepnij się w czaszkę raz a porządnie, przejdź sie po świeżym powietrzu, przeczytaj swoje wypociny jeszcze raz i zastanów się co twoja wypowiedź wnosi do dyskusji. R ------------------- "Lepsze jest wrogiem dobrego" "Brak inwestycji w naukę to inwestycja w ignorancję"
|
|
to się klepnij !! zaoytałem się tylko czy cafejke robi a reszta moich postów to arcydzieło XXII wieku to nie gadaj takich ... oczywiście ja pisze co mi przyjdzie na język .
|
|
Zależy dokladniej na ile np. mieszkań byz zakladał i z jakiej firmy byś brał internet !
|
|
Trudno mi powiedziec generalnie nie wiem ile osob by chcialo neta. Przynajmniej jedna. Narazie probuje sie zorientowac jakie sa mozliwosci podlaczenia.
|
|
Viper, sadze ze nie ma innej mozliwosci jak TPSA, poza tym to starowka i nie sadze by bylo to oplacalne. Takie sieci LAN jak sa np na osiedlu poludnie sa dobre jednak roznica ilosci ludzi mieszkajacych na poludniu a na starowce i okolicach jest bardzo duza....zostaje rozwiazanie neostrady i wspoldzielenie z kims lacza..:)....Ciebie i tak to nie dotyczy bo mieszkasz przecierz w innej czesci Łomzy.:) Sledczy zanim cokolwiek napiszesz zastanow sie troche,czytam forum i prawie na kazdym ktorym sie wypowiadzasz zawsze ktos Tobie "jedzie po gaciach", nawet i tu Raver napisal co napisal<--z szacunkiem dla Rafala..lol Ty ptysiu91 majac 13 lat nie masz zbyt duzego pojecia o czymkolwiek, proponuje Ci znalezc forum dla nastolatkow gdzie bedziesz mogl wypisywac swoje niekoniecznie trafne wypowiedzi... Pozdro dla Vipera i Ravera.. Peace Lex
|
|
Lex - mozesz sie do mnie odezwac na maila? (o ile pamietasz). Po nicku Cie nie kojarze. R ------------------- "Lepsze jest wrogiem dobrego" "Brak inwestycji w naukę to inwestycja w ignorancję"
|
|
w innych miastach, w supermarketach jest dostęp do internetu czemu nie u nas??
|
|
www.interneo.pl Z tego co wiem oni zakladaja w calej Lomzy. Mam kumpli na rzadowej i dwornej co maja od nich net
|
|
załuż se w inecie http//www.4lan.pl
|
|
załuż se w inecie http://www.4lan.pl
|