Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gangsters |
gangsters.pl To polska gra kryminalna w przeglądarce internetowej. Wciel się w postać początkującego gangstera i rozpocznij swoją karierę w przestępczym półświatku, żeby z czasem zostać królem podziemia. Poznaj świat pełen przemocy, przekrętów oraz pięknych kobiet i hazardu. Co miesiąc rozdawane są ciekawe nagrody. Myślę że gra wielu z wam się spodoba. Jakby ktoś się rejestrował to nie zapomnijcie w miejscu na poleconego wpisać mój nick:P ten sam co na forum.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gangsters |
RoXoR Nie podawajcie jego nicu bo dajecie mu zrobic w pewnym sensie .Może to być ranking itp .Ale cwaniak !!!!!!!!!!!!
|
|
"Myślę że gra wielu z wam się spodoba. Jakby ktoś się rejestrował to nie zapomnijcie w miejscu na poleconego wpisać mój nick:P ten sam co na forum." RoXoR .Dodaj do tego slowo "PROSZE" a jak bede sie tam rejestrowal to wpisze twoj nick bo nie zalezy mi na tym co tam wpisuje.
|
|
Jakby ktoś się rejestrował to proszę bardzo was o wpisanie w miejscu na poleconego mojego nicku RoXoR. Dzięki temu zarobię 100 tysięcy złoty na konto gracza, a kasa w tej grze jest kluczowa:P teraz lepiej?:) żadnego rankingu do poleconych niema, za 1 poleconego który uzyska 10 lvl gracz otrzymuje 100 tys. Cwaniak ze mnie i tyle:D
|
|
Fajna giera;) moze ktos chetny do gangu sie przylaczyc?? trzeba miec conajmniej 10lvl. jak cos to zalozylem gang ŁOMŻA. Można sie pobawić;) fajna gierka jak się komuś nudzi.
|
|
u mnie po osiedlu dobre gangstery chodzą może oni się przyłączą :) haha
|
|
Niewątpliwie sią groźni;) nie ma ryzyka dopiero jak ich mama na obiad zawoła ;P
|