poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Badania sportowe

U kogo można zrobic badania sportowe takie do klubu?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Badania sportowe

Teoretycznie w "centrum medycyny sportowej" w Białymstoku.... praktycznie jak lekarz rodzinny Ci "podbije" to na zawodach nikt Ci tego nie będzie mógł podważyć. Czasem był z tym problem w Łomży, więc musisz podzwonić po różnych zakładach medycyny pracy itd. Zastanawia mnie, czy w Łomży jest wogóle lekarz sportowy....

w przychodni nie chcieli mi zrobić oni moga gora zrobic takie do szkoly a nie do klubu. Podobno jest jakis ale bierze 3 dyszki

na ulicy Makowej 26 lekarz sportowy jest i trzeba zapłacić 30zł, bo rzadko który lekarz rodzinny podbije

Nadzieja umiera ostatnia!!!

Wiesz. Myślę, że najszybciej w Białymstoku zrobisz, ale też będziesz musiał zapłacić. A w klubie Ci nie zrobią? W którym klubie trenujesz?

"Ł." masz racje... robiłem u niego badania na AWF, nie wiem, czy on czasem Jakubowski się nazywał... ale nie jestem pewien.....

Najbliższy lekarz sportowy znajduje się w Kolnie. Ale cennika Ci nie podam, bo byłem tam dość dawno temu ;)

Dzieki zobacz na tej makowej

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org