Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
306 |
Witam, mam taki problem ,a mianowicie szukam elektryka samochodowego w łomży a jest ich tylu że szok i każdy do siebie ,może mi ktos poleci jakiegoś pana który mi zrobi samochód a nie bedzie wymyślał
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 306 |
rozwin temat, napisz z czym konkretnie masz problem...
|
|
A jakby kogo interesowało to nie dochodzi mi napiecie do pompy paliwowej ,heh ciekawe ile sobie zażyczą.tbrodacki napisał(a):
|
|
nie wiem czy to ma jakiś związek ,ale przestał mi równiez działać tyla wycieraczka i tylna lampka w podsufitce, wczoraj było wszysko ok, jedna noc i szok
|
|
bezpieczniki sprawdzone?
|
|
perkoz ma racje zacznij od bezpiecznikow, i te heh nie potrzebne w wypowiedzi za robote sie placi ;)
|
|
tak byłem dzis u mechanika ktory wisiał mi przysługe i posprawdzal oświadczył że on temu nie podoła trzeba do elektryka, tylko do którego ,kolega polecił mi na starej łomzy adresu nie pamietam, ale nie był jakos zainteresowany cos tam tylko dukał ,aż wkońcu mam do niego jutro zadzwonic ale nie jestem do niego przekonany jakos,odwiedziłem tez serwis samochodów francuskich na marynarskiej ale tam to pewnie kasa kosmos bedzie ,a ja nie RR
|
|
tbrodacki podjedz na nowogrodzką, a za usługę niestety trzeba zapłacić, a nie szukasz gdzie ci zrobią za zeta.
|
|
A ja polecam elektryka Wojtka. Jego zakład mieści się na ulicy Pawiej tj. na wylocie z Łomży na Ostrów Mazowiecką skręcasz w ostatnią ulicę przed stacją Shell w prawo i za jakieś 300m po lewej stronie masz jego zakład. Człowiek zna się na rzeczy jak nikt inny, często za usługi, które wymagają tylko sprawdzenia na komputerze i kilku minut pracy nie bierze nawet złamanego grosza. Myślę, że powinien Ci pomóc.
|
|
hej a może sie ktoś orjetuje gdzie w 306 znajduje sie przekazink pompy
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |