Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
DSA |
Mam pytanie. Czy ktoś z Was słyszał może o takiej spółce D.S.A. i Votum a może ktoś korzystał z pomocy tych spółek?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: DSA |
Ja słyszałam. Wpisz w google i sprawdzisz. Szukają naiwnych do pracy w Łomży. Ludzię będą przedstawicielami OFE z którymi współpracuje firma i będą musieli wciskać, zachwalać jakiś fundusz (bo od tego prowizja jak klient się przepisze) pod przykrywką sprawdzania czy nie okrada go wybrany fundusz przekazując wszystkie składki na osobiste konto. Bądz odzyskiwać odszkodowania za wypadki komunikacyjne od których też ma prowizję, sęk w tym że takie sprawy toczą się w polskich sądach dość długo a delikwent otrzyma prowizję dopiero po zakończeniu przewodu sądowego i uprawomocnieniu się wyroku nakazującego firmie ubezpieczeniowej wypłatę zasądzonej kwoty. Każdy wie jak firmy ubezpieczeniowe migają sie od tego stosując kruczki prawne. Z tego co słyszałam to nie polecam, ale niech wypowie się jeszcze ktoś inny.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |