Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Warszawa do Ślubu |
Witam, Ma ktoś może namiar na białą Warszawę? Tel do właściciela albo adres stronki. Szukam do Ślubu. Widziałem ją w Łomży kilka razy więc myślę że jest stąd. Z góry dzięki za info.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Warszawa do Ślubu |
akurat nie mam namiarów i nie znam adresu stronku ale mogę Ci polecić Audi A6 za atrakcyjną cenę adriano
|
|
Przestań z tą A6.Za pare lat przejmie na wsiach pałeczkę po Calibrze,Audi 80,Golfie i co masz z tego.Taka Warszawa zawsze będzie klasykiem i za 15 lat oglądając dvd z wesela będzie fajnie się prezentować i wyróżniać. Ceny wynajmu Warszawy dorównują cenom wynajmu starego Rolls Royce'a .
|
|
zaraz właściciele golfów 3 będą wozić do ślubu hehe Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.
|
|
Dajcie spokoj z tymi audicami, bmkami,mercedesami i innymi, slub to wyjatkowa chwila i warto pojechac raz w zyciu czyms innym, ja sama wychodze za maz w sierpniu i szukam zabytkowego auta, jutro jade do ostroleki na targi slubne i moze tam cos znajde
|
|
a ja posiadam w chodowli dwa OSŁY moze na nich zechciał bys pojechac do tego slubu ???????? >jesli niewiesz o co chodzi zawsze chodzi o kase
|
|
|
Na sikorskiego myjnia aga mają jakiegoś fajnego klasyka do ślubu, sprawdz to.
|
|
ile kosztuje zawiezienie do slubu tym cadilaciem?
|
|
czesuaw super ten wozik ale mi zależy na krajowej produkcji ;) ...taka historia Polskiej motoryzacji ;) Znalazłem już na slub.lomza i wstępnie mam sprawę zaklepaną. POZDR
|
|
Bogusia144 zajrzyj na www.samochodynawesele.tnb.pl tam są numery kontaktowe pod ktorymi dowies sie wszystkiego... Pozdrawiam :) ...czesuaw...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |