niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
odwołanie lekcji

Nie wiecie czy będą odwołane lekcje. Bo powinny bo temperatura wynosi -15 przez 2 dni co oznacza odwołanie zajęc szkolnych.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: odwołanie lekcji

mądrze gadasz ale czy to prawda to się okaże

A ło:D ŻEBY TO BYŁA PRAWDA TO BYM SIE ZFAZOWAŁ HIEHE
Ale watpie a wogóle skąd wiesz. To twój pomysł czy też słyszałes gdzies w mediach? Jak najbardziej popieram. Ja np. mam km do budy

Pomysłowo.

To prawda ale do tego w salach musi być poniżej 18 stopni.

to do roboty droga młodzieży!!!! Wchodząc na lekcje pozakręcajcie grzejniki i siedź cie w mrozie :) To może z dzień dadzą wam wolnego..

ach dzieciaki:) mówcie o temperaturze w szkole, a nie na dworze

no to sie nachodziliscie do tej szkoly...jeden dzien i znow o wolnym marza hehehe... a niech wam odwoluja - potem w ferie bedziecie odrabiac hehehe

no szkoda faza by była wolne mieć ;)

gdyby terz do pracy nie tszeba bylo isc gdy jest -15... ech mazenia scientej glowy

jedyny prawdziwy jasio :}

heheh kiedys bylo -30 i nikt nie robil problemow a teraz -15 i juz kleska zywiolowa...

Właśnie :/ Byśmy odrabiali w ferie a jesli w ferie utrzymła by się niska temperatura skroili by nam jakąś sobote Ehh...:/
I tak wyjdziemy na zero :(

Pomysłowo.

jak to na zero? z głową pełną wiedzy wyjdziesz!

Jesli o to chodzi to z pełną,ale i z wkurwieniem w bani.Wiadomka jak to jest w szkole przed końcem półrocza nauczyciele w **** tno itd.
A na zero ,ze jesli by nam odwołali jakiś dzień i tak będzie na zero bo sobote nam np.skrojo..

Pomysłowo.

pomarzyć można... ;)

A prościej zostać sobie w domu i mieć gdzieś czy odwołali lekcje czy nie ? mówisz masz daleko autobus nie przyjechał i już ;) ahh dzieci ;D

W rozporządzeniu ministra edukacji jezeli w te dni sa odwolane lekcje to nie trzeba ich odrabiac.

Ja słyszałem że -25. Ale mnie to nie obchodzi i nie dotyczy. Bo weź człowieku rano wstań piździ nie piździ masz iść samochód rozgrzej szyby wyskrob a nie daj Boże jak akumulator słaby. A potem siedź w mrozie w robocie. ehhh wizja mojego jutrzejszego dnia....

Support Your Local Football Team.

peir....one życie w szkole czy w robocie po kilkanaście godzin,z czym mam zycie kojarzyć????

Pomysłowo.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org