Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
OC |
Mam do was takie pytanie: Gdzie w Łomży można wykupić najtańsze ubezpieczenie OC dla auta mechanicznego? Jestem młodym kierowcą i bez zniżek, więc wiadomo =/ A może macie do polecenia jakiegoś doradce? Z góry dziękuję za pomoc.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: OC |
www.axa.pl www.link4.pl
|
|
sprawdź allianz, najtaniej dla młodych kierowców bez zniżek.
|
|
zapytaj na poczcie jak auto dostawcze to lepiej nie pytaj:) o intenretowych firmach typu direct nie mam pojecia a o link4 zapomnij-drozej chyba sie nie da bigi2004
|
|
Allianz wręcz powiem mnie zaszokowało swoją propozycją :P Wcale nie takie najtaniej dla ludzi bez zniżek ;) A ubezpieczał ktoś może w mBanku? :) Bo słyszałem, że tam jest naprawdę tanio, ale chyba trzeba mieć tam założone konto =/
|
|
MTU 668 392 705
|
|
Odradzam MTU. Załatwienie czegokolwiek w tej "firmie" wymaga anielskiej wręcz cierpliwości...
|
|
popieram ptysiu masz racje
|
|
W Filarze nie jest drogo
|
|
Liberty
|
|
Nie ufam Liberty i wszystkim innym ubezpieczeniom załatwianym przez telefon/internet ;] Dziękuje wszystkim za pomoc. Wybór padł na Ergo Hestie ;] Może ktoś tam już ma auto i może co nie co powiedzieć o tej firmie ubezpieczeniowej? :)
|
|
d(*-*)b napisał(a): > Nie ufam Liberty i wszystkim innym ubezpieczeniom załatwianym > przez telefon/internet ;] Dziękuje wszystkim za pomoc. Wybór > padł na Ergo Hestie ;] Może ktoś tam już ma auto i może co nie > co powiedzieć o tej firmie ubezpieczeniowej? :)
|
|
Proszę spróbować telefonicznie połączyć się (tylko 1 impuls)9522 i powołać się na mój nr polisy : AA 1081727/08. Tam wyliczą składkę i ewentualnie potem można przystąpić do zawarcia umowy bądź poszukać coś tańszego. Ja nie znalazłem.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |