środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
klub rowerowy...

czy ktoś się może orientuję, czy w Łomży bądź okolicach działa lub powstaje jakiś klub rowerowy?

edy

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: klub rowerowy...

W jakim sensie? Sprecyzuj o co Ci chodzi.

klub rowerowy? W Łomży nawet nie ma ścieżek rowerowych:) hmmm no klub może jest ale tych co te rowery nam kradną:P

klub w sensie legalnie działająca instytucja skupiająca kolarzy/miłośników rowerów albo jeżeli nie klub to czy ktoś organizuje na własną rękę jakieś " wypady w teren" na rowerach oczywiście dla chętnych i miłośników tego sportu

edy

Podbijam pytanie ,bo również mnie by to interesowało :)

hmmm mam propozycje:) jest dwoje chętnych a więc się skumajcie i sami załóźcie:)

hmmm mam propozycje:) jest dwoje chętnych a więc się skumajcie i sami załóżcie:)

Przyłanaczam si?E!

Pomysłowo.

Same ogólniki. Co Was interesuje? Powolna rekreacyjna jazda 15-20 km/h, czy może raczej 35 km/h po szosie oczywiście. Gdy jest ciepło i bezwietrznie czy może być pogodowa klapa i deszcz? Jeśli jesteście "kozakami" to są takie wypady dla hardcore'owców, ale jeśli bardziej rekreacyjnie to można z kumplami chyba pojećdzic bądź też z rodziną. Pozdrawiam

jakiś zlot rowerzystów może

<.....>

niech ktoś odpowiedzialny da date godzine i miejsce i mozna jechac chociaz zobaczyc ile nas jest

http://www.prawo.ngo.pl/strona/1156.html

do marcin135:
ja osobiście byłbym zainteresowany obiema formami jazdy na rowerze jakie wymieniłeś, nie wiem jak pozostali.

edy

ludzie ;)

nie można wejść na forum i tam pogadać;) Tam by byli sami rowerzyści a nikt postronny by nie musiał tego czytać ? ;) Podać datę termin i jedziemy;) chodź by nawet Stary rynek-skate park-Konarzyce

edy

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org