Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
jaki router do internetu IST?? |
z tego co czytałem są routery ADSL i DSL. czy router: http://allegro.pl/item395308603_linksys_wrt54gl_eu_v1_1_wi_fi_access_point_router.html będzie odpowiedni aby używać intennetu z IST (wersja za 59zl miesięcznie)?? co sądzicie na temat tego zakupu?? jehuuu
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: jaki router do internetu IST?? |
dobry!!!
|
|
dobry jest
|
|
Jezeli net jest u ciebie dostarczany za posrednicwtem kabla RJ-45 (wiekszy niz wtyczka telefoniczna) to bedzie dobry.
|
|
dokion w firmie IST również kupisz router pod ich łącze. Pytałem przedwczoraj router Linksys z WiFi mają za 140 zł. Zadzwoń zapytaj. slm
|
|
Za taka cenę to i w Łomży w sklepie bez problemu kupisz .Moze nawet taniej o koszty przesyłki..Ten będzie Dobry
|
|
Sprzedam za 50 zł router Edimax BR-6104 K.Prawie nowy,na gwarancji.Mi niepotrzebny.Kupiłem go w Xeromaxie. GG 9053281 br1
|
|
chciałbym się jeszcze spytać jaka powierzchnie pokrywa router wifi, tzn czy na normalne mieszkanie ok 70 m2 bedzie ok, czy grubosc scian itp maja jakis wpływ na zasięg i działanie, oraz czy internet będzie działał ,,normalnie" jeżeli bedę np siedział sobie na laptopie w innym pokoju,czy internet nie bedzie chodził wolno, jak spada szybkośc przesyłu danych wraz ze wzrostem odległości?? jehuuu
|
|
net za 59 zl w ist jest git,najlepszy w lomzy,sie nie czaj tylko pisz roczna umowe,a router wi-fi na twoje mieszkanie absolutnie tystarczy bez problemowo,tym bardziej przy tej predkosci.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |