Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pomocy!!! |
Potrzebuję Waszej pomocy! Za rok mam wesele i potrzebuję dobrego i oryginalnego kamerzysty i świetnego, profesjonalnego zespołu. Moglibyście mi kogoś polecić???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pomocy!!! |
Dobry, oryginalny kamerzysta to Janusz Kamiński a świetny i profesjonalny zespół z Polski to Behemoth. Goście są znani na całym świecie, na pewno będziesz zadowolona....
|
|
Tak...i może jeszcze Vader i Sławomir Idziak, prawda?
|
|
Na tej stronie znajdziesz wszystko czego potrzebujesz http://www.slub.lomza.pl/
|
|
Rok to jeszcze baaardzo dużo czasu:)
|
|
nie spiesz się, przez roku wielu fajnych facetów jeszcze możesz poznać....
|
|
Tak Hagen masz rację ;o) Ale wesele możesz organizować najwyżej z innym facetem pójdziesz ;o) Ja polecam zespół korona; ich strona to: www.korona4u.com, a kamerzystę p. Artura chyba Kalinowskiego, tel. 602814085. Podpowiem jeszcze, że ważniejsze niż film są zdjęcia. Film obejrzysz może 2-3 razy, a na zdjęcia zawsze zerkniesz i rozdać gościom można w podziękowaniu za obecność, życzenia i prezenty. Naszym fotografem był p. Bogusław Nowacki. Piękne zdjęcia, goście byli bardzo zadowoleni i my jak najbardziej. Jego strona to: www.bogunow.com
|
|
Jak impreza to tylko z zespołem Ronix pełen profesjonalizm i bardzo dobra współpraca .Grają za stołami na żywo .Co chcesz to zagrają . www.zespolronix.com Kamerzysta Arek Perzanowski -0-505 518 613 .Podchodzi do tego profesjonalnie i chyba jako jeden z Łomży ma najlepszy sprzęt do tego własne studio i profesjonalne kamery w systemie HD(na taką kamerę stać tylko nie licznych) .Założyciel i prowadzący portal ślubny.Polecam warto www.slub.lomza.pl Jeśli chodzi o zdjęcia Krzysztof Serafiński jego nie trzeba przedstawiać wystarczy tylko popatrzeć na jego zdjęcia one same za siebie mówią www.serafinski.com taki zestaw na twoje wesele w pełni zaspokoi twoje gusta i co najważniejsze spełni twoje oczekiwania .Polecam bo naprawdę warto
|
|
Zapraszam na: http:// www.bossmusic.pl Zobacz, posłuchaj, zdecyduj! Pozdrawiam prof
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |