poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Lednica 2008

Czy są organizowane w Łomży wyjazdy na Lednice??? Jesli tak to w jakiej parafii??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Lednica 2008

Do zobaczenia na miejscu...
...jadę sam!

Lepiej zbierz kilku znajomych i jedźcie sami - zupełnie inna wyprawa.

Byłem i z organizowanej wycieczką, i z kilkuosobową samodzielną grupą.

Dotarcie do Poznania, potem podmiejskim pociągiem do najbliższej Lednicy stacji, a potem kilkukilometrowa wycieczka przez pola - powrót podobnie, tyle że przez Toruń. Niezapomniane przeżycia na polach Lednickich!

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

Hm no nie wiem czy sie zbierze :P a poza tym jade tam pierwszy raz wiec nie bede wiedziala co, gdzie i jak :D dlatego wolalabym ten pierwszy raz pojechac z organizowaną wycieczką ;)

Ja wiem, że w tym roku szykuje sie mocna ekipa z Białegostoku, więc jeśli ktoś byłby zainteresowany i szukałby informacji na ten temat, to piszcie do mnie maile.
Zachęcam szczerze:)
A co do tego, o czym pisał Kefas, to zgadzam się :) nie ma to jak przyjechać o której się chce, wyjechać o której się chce :) Nie martwić się, że nie starczy czasu na przejście przez Rybkę, czy na cokolwiek innego. Problemem może być jedynie trudniejszy dojazd, ale ze wszystkim można sobie poradzić, co widać po przykładzie Kefasa :)

Pozdrawiam:)

PS. Lednogóra- najbliższa stacja a potem ok 8-9 km na pole :) ale droga całkiem przyjemna i ciągle prosto, w Skrzetuszewie przy sklepie skręca się w prawi ;P łatwo trafić :)

Czy coś się zmieniło w temacie???? Czy z Łomży wyjeżdza jakaś zorganizowana grupa????

Z tego co ostatnio się dowiedziałam to Siostra Teresa z Katedry organizuje wyjazd na Lednice i są nawet jeszcze wolne miejsca.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org