środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

 Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
pizza da grasso

Droga pizzerio da grasso

Co do pizzerii da grasso w Łomży to są plusy i minusy ,
no wiec do plusów zaliczyć można :
- duży lokal
- ładny wystrój wnętrza
- eleganckie toalety jak na realia łomżyńskie (przynajmniej czyste)
- stoliki w odpowiednich odstępach i nikt się nie krepuje z rozmową
- czytelne menu wraz z cenami aczkolwiek z błędami napisane jeśli chodzi o język włoski
Jeśli idzie o minusy jest ich sporo ale myślę ze wszystko zostanie z biegiem czasu doszlifowane i będzie to jedna z najlepszych pizzerii w Łomży bo Da Grasso ma spory potencjał a po za tym jest to sieciówka , a wiadomo że sieciówki starają się jak najlepiej wyjść w stronę klienta :
Teraz minusy
- brak dobrej wentylacji ale jak mam być szczery to jest pizzerni a nie restauracja(dla tych co maja problem z odróżnieniem restauracji od pizzerii) i wypiek produktu jest na sali i żeby nie wiem jakie wyciągi były zapach i tak pozostanie , a jak mam być szczery większość lokali pizzerii ma ten sam problem czy to będzie Łomża , Warszawa czy tez Gdańsk, , sporo osób pisze brak klimatyzacji ale ludzie uwzględnijcie to jaka tam jest powierzchnia i jaki musiałby być klimatyzator żeby to obsłużyć (a co zatem idzie jaka cena musiała by być pizzy żeby zwróciły się koszta , wszyscy w Łomży maja wymagania tylko nikt nie chce płacić) w Łomży tylko jest parę lokali co maja klimatyzacje ale za to jakie malutkie lokale i klimatyzatory nad dziwami wiszą nawet Baronowski na sali u siebie niema klimy chyba że założył tylko dopiero jest w sali konferencyjnej . Co do lokalu zakurzone parapety , smugi na szybach przy stolikach , nie doczyszczone stoliki , sztućce słabo wypolerowane , szklanki zdarzają się podawane ze smugami i z odciskami palcami dzięki bogu nie w środku szklanki , jak stałem przy kasie i kelnerka wynosiła talerze to aż z nich ciekło i na tych talerzach jest produkt podawany mam tylko nadzieje ze chociaż dobrze spłukane są bo płynów innych po za piwem i ziemniakiem w płynie nie lubię i nie mam zamiaru przyjmować do organizmu , co więcej panie kelnerki chodzą jak muchy w smole maja włosy rozpuszczone , brzuchy na wierzchu jak by to był wybieg dla modelek a nie pizzeria , lubię pizze i myślę ze będę do waszej pizzerii przychodził bo podoba mi się klimat , bywałem w wielu pizzeriach w Łomży w Polsce i za granicami naszego państwa ale nigdy nie widziałem żeby kelnerka stała bokiem do sali ani tyłem była odwrócona do klienta jak u państwa w lokalu a do tego to krzesełko przy kasie totalna porażka klient wchodzi do pizzerii i co widzi prawie nic tylko kelnerkę która siedzi i bawi telefonem komórkowym i nie jest zainteresowana salą byłem u państwa dwa lub trzy razy ze znajomymi i zdarzyło się te dwa razy ze kucharz wołał panią kelnerkę bo nie było jej przy kasie jak chciałem coś zamówić a co więcej za chwile wychodzą dwie kelnerki wystrojone jak paniusie a zasada jest taka jedna kelnerka na sali a druga na zapleczu chyba ze mam jakąś słabą wiedzę w tym zakresie , no i dzwoniące telefony kelnerek na sali jak roznoszą pizze . Miałem okazje skorzystać z toalet i byłem milo zaskoczony bo było naprawdę czysto i odnoszę wrażenie ze panie kelnerki maja bardziej przygotowanie do sprzątania toalet ( przeszkolenie babci klozetowej ) niż do klientów na sali bo czyściej jest w toalecie niż na sali , lodówki panie kelnerki wciągu dnia również się przeciera szczególnie szybę jak klient zostawia na nich smugi i co do kelnerek byłoby na tyle a i nie znajomość przez panie kelnerki menu lokalu ale nie jest to na tyle tak tragiczne jak to ze kelnerka nie wie jakie produkty są w pizzy tylko lata do kucharza się pytać co to jest , wstyd straszny a wygląda to tak jak by przychodziły by odwalić co swoje i zero zainteresowania czymś więcej a na pewno tym co proponują klientowi (i nauczcie się drogie panie podawania sztućce i z której strony podaje się dania), to tyle , jak zostanie doszlifowane to co napisałem odnośnie kelnerek lokal będzie ok.!! Teraz odnośnie jakiegoś kolesia kręcącego się w ciuchach cywilnych po zapleczu trochę nie smacznie to wygląda (nawet jak to byłby właściciel) ale myślę ze jest to kierowca bo chodził z torba do wywozu pizzy ale warto by było zainwestować w jakiś ciuszek dla niego żeby był podobny do pracownika pizzerii , i na miłość boska zróbcie jakieś drzwi sobie żeby was nie było widać tak na zapleczu . A teraz morze coś o kucharzach zaobserwowałem ze jest dwóch jeden robi pizze bardzo szybko ale niechlujnie , produkty porozwalane po całym placku bez jakiegoś normalnego rozmieszczenia odnoszę wrażenie że dla niego sztuka jest sztuka i masówka jest najważniejsza ale to kwestia dopracowania techniki i to będzie również na wysokim poziomie , natomiast drugi kucharz chodzi w zielonej zapasce robi pizze trochę wolniej jakieś 20 sekund ale za to placek jest na wysokim poziomie okrągły , produkty elegancko rozłożone aż chce się je zjeść i jak zamieniłem z nim kiedyś parę zdań to mogę powiedzieć ze wiedzę ma spora w tym co robi , swoja droga chciałbym mieć u siebie w lokalu takiego pizzera ale nic jeszcze straconego , i jeszcze jedno dlaczego jeden kucharz potrafi utrzymać czystość za blatem na podłodze i w chwili wolnego czasu zamiata , a kelnerki nawet nie zamiotą wokół siebie tam gdzie stoją , jeśli idzie o pizze nie jest zła jest smaczna tylko moim zdaniem zbyt bułkowata to znaczy zbyt dużo drożdży dajecie ale jest to pizzeria sieciowa i widocznie taki musi być tam standard , co do spalonego placka na zdjęciu zdarza się najlepszym cztery pory roku za to nie przypalają ale zdarza się dostać zmarznięty placek co świadczy o tym że ciasto maja mocno zmrożone , ale zawsze pozostaje nam możliwość reklamacji i negocjowania ceny co nie znaczy ze zaraz musimy się zniechęcać do jedzenie pizzy w danym lokalu . Co do pizzy w Da Grasso jako produktu nie jest zła ani nie jest najlepsza nie będę wychwalał żadnej tu pizzerii bo lokali na poziomie w tym mieście mało a pizzerii jeszcze mnie , aczkolwiek jedna pizzeria ma klasę i jest to pizzeria margherita , tylko gdyby nie ta muzyka włoska przez cały czas i te same pokazy mody w telewizji było by ok. bo pizza jest dobra (właściciel ma pojecie o tym co jest produkowane w jego lokalu , to spory plus , ponoć był bardzo długo we Włoszech i odnoszę wrażenie ze to nie ploty tylko prawda jak miałem okazje z nim porozmawiać włoski prawie prefekt i bardzo mila żona) tylko brak dobrej ręki do jej wykonania od jakiegoś czasu , no i kelnerki 5 z plusem właściciel 4 z plusem ale standard naprawdę wysoki .
Co do czterech pór roku każdy lokal ma swoja dusze i wyrobiona markę ale jeśli idzie o pizze to jest to pizza typu angielskiego (sam właściciel sporo tam na szmacie w Anglii jechał i czegoś się nauczył) , dlaczego taki kapeć i mdła (taka receptura ciasta )w smaku , jeśli idzie o ilość produktów na pizzy to trzeba brać lupę to ananasa się na pewno znajdzie i parę strzępów szynki , po zatem strasznie męczące na samym wejściu do lokalu jest napadająca kelnerka na potencjalnego konsumenta i to pytanie dla palących czy nie tak jak by to była jakąś różnica skoro lokal nie jest oddzielony jakimiś ścianami , można by wiele pisać o pizzeriach w tym mieście ale są plusy i minusy jeden lubi widło drugi powidło ja odbieram to w ten sposób że cztery pory roku jest to lokal dla ludzi o zaniżonym portfelu bo jest to jedna z niby jak to się nazywa restauracji powstałych w Łomży gdzie można pójść na luzaka i napić się taniego wina wynoszonego z zaplecza , bądź coli wynoszonej z zaplecza nalanej z dystrybutora i nie wiadomo czy to jest dolewka z poprzedniego klienta czy kiedyś zdenerwowałem kelnerkę a ona postanowiła dorzucić coś od siebie . Jeśli o mnie chodzi mam lokal w Łomży w o wiele niższym standardzie niż te co zostały tu wymienione i również jest to pizzeria ale do da grasso i czterech pór roku jest mi daleko , ale mam swoja klientele i nie narzekam , lubię pójść do de grasso i mam tylko nadzieje ze niebawem będzie tam piwo i jak będą mistrzostwa europy to na tej eleganckiej wielkiej plazmie będą mecze a nie viva . Nie przejmujcie się głupimi pismakami na forum lub osobami prowadzącymi lokale i zazdroszczącymi wam lokalu ( szczególnie wyposażenia) ja wam zazdroszczę ale tego co napisałem nie pisałem przez złość ani nienawiść do państwa firmy , tylko są to obserwacje , aczkolwiek najlepszej lokalizacji nie macie . Trzymajcie się i nie dajcie się czterem porą roku . Co do dowozu w jakimiś poście że ktoś płaci więcej lub mnie to jest to uzależnione od odległości . Poprawcie co wam napisałem a będzie ok. !!


Pozdrawiam

soplica

Odpowiedz na tę wiadomość
 
Re: pizza da grasso

No fajnie, fajnie ale produkować trzeba było się w temacie wyżej (lub niżej) o co bardzo zaskakujące takiej-samej-nazwie. Poza tym jeżeli już się produkujesz i piszesz taki "list", to trzeba by go było wydrukować (no fakt, ale to kosztuje) i doręczyć osobiście dla właściciela lub wysłać pocztą (aaa no tak znaczek również kosztuje, więc lepiej zaspamować forum). Patrząc na to z innej strony, to naprawdę myślisz że właściciel/ktoś odpowiedzialny za pizzerie przeczyta go na podrzędnym forum?

Odpowiedz na tę wiadomość
 
Re: pizza da grasso

Soplico -krtykujesz ich włoski ale twój polski najlepszym nie jest. A gdzie jest pizzeria Margerita, którą tu wychwalasz?
Podaj chcę sprawdzić czy to prawda?
Co do ziemniaka w płynie to chyba pisząc ten post, byłeś po małej jego konsumpcji?

Odpowiedz na tę wiadomość
 
Re: pizza da grasso

"podrzędnym forum" - a jakie masz inne forum o Łomży na które wchodzi tyle ludzi ?

soplica0000 czemu napisałeś do tej pory dopiero 2 posty?

Odpowiedz na tę wiadomość
 
Re: pizza da grasso

Wg mnie wszystkie tematy o dagrasso powinny byc kasowane... albo pracownicy tej pizzeri sie wypowiadaja, albo konkurencja.... Dagrasso juz wie co ma zmienic "w sobie" zeby sie ludziom podobalo i wiecej na ten temat nie ma co pisac....

Coś ktoś jeszcze chce dodać ? Myślę, że nie ma potrzeby....



Odpowiedz na tę wiadomość
 
Re: pizza da grasso

a rozszerzając temat wentylacji, to nie macie o niej pojęcia kolego soplica

Odpowiedz na tę wiadomość
 
Re: pizza da grasso

ludzie w Łomży to mają problemy:)

Odpowiedz na tę wiadomość
 
Re: pizza da grasso

heheh pizzzeria margherita hehe to dopiero ***** jest cyrk hehee :) chyba cie coś mocno pierdolneło heheh

;)

Odpowiedz na tę wiadomość
 
Re: pizza da grasso

się rozpisał............



Odpowiedz na tę wiadomość
 
Re: pizza da grasso

Byłem, widziałem, oceniłem. Pizza spoko, Obsługa MARNA - przy zamawianiu pizzy kelnerka patrzyła na ufoludka, gdy została poproszona o pizzę zawierającą w sobie szynkę, ser, i coś jeszcze (.."ja potrzebuję nr pizzy"..) nr to ty masz niezły w głowie, choć i tak jest pusta, dopiero po sprytnej podpowiedzi kucharza, dotarło do niej, że klientowi można coś zaproponować, po prostu przygłup.

Prawda boli ludzi, których moralne spłynęło w kiblu razem z moczem.
MARCELUS



Odpowiedz na tę wiadomość
 
Re: pizza da grasso

Ludzie zrozumcie- te dziewczyny pracują tam od niedawna i z tego co wiem od otwarcia do zamknięcia a to wychodzi nawet 16 godzin dziennie. Muszą się jeszcze wiele nauczyć to fakt ale gdzie mają zdobyć doświadczenie??? Przecież praktyka czyni mistrza. Poczekajmy może i z nich jeszcze coś będzie. A mam jeszcze pytanie- czy wszystkie te kelnerki tak kiepsko się poruszają i pracują?? Jeżeli tak to współczuję właścicielom tej pizzerii.



Odpowiedz na tę wiadomość
 
Re: pizza da grasso

pan soplica to mi wyglada na wlasciciela margharity,czyż nie prawda////

Odpowiedz na tę wiadomość
 
Re: pizza da grasso

też mi się tak wydaje :)

Odpowiedz na tę wiadomość
 
Re: pizza da grasso

no z margerity to polew gdy sie idzie w wakacje kelnerka i kucharz stoi i se faja pali przed lokalem w dzwiach :) jak to widze to odrazu niechce mi sie tam wchodzić!!

;)

Odpowiedz na tę wiadomość
 
Re: pizza da grasso

fakt zraża to ludzi w margericie albo jak szef sobie siedzi z pracownikiem za stolikiem i rozmawia....

prawdziwa pizzeria ma normalną wentylację lub klimatyzację
Panie Soplica jak na Pana restaurację (margerita) wystarczy "marny klimatyzator" 3,5kW do tego jakiś komin usuwający zapach pizzy i już można normalnie siedzieć, żeby nie wentylacja margerity pozyskaliby Państwo jednego klienta więcej (mnie)

Odpowiedz na tę wiadomość
 
Re: pizza da grasso

w da grasso kelnerka z wąsami to juz masakra... powiedzcie jej zeby sie ogolila. nie musi byc piekna ale profesjonalizm wskazany.

w marghericie szef to frajer, ale pizza wysmienita, wg mnie najlepsza w lomzy. nie usmiecha sie ten szefus w ogole buc taki typowy co wie wszystko najlepiej i tylko patrzy na kazdego podejrzliwie. sam bylem swiadkiem jak przyszedl do da grasso przy mnie z kelnerkami 'sprawdzic' coz to za nowa pizzeria. i te nieprzestrzegane godziny otwarcia w marghericie... nie dla kazdego orzeszki i swieczki tez nie zapala. muzyka ta sama leci na okraglo. moze byc wloska we wloskim lokalu ale na Boga nie w kolko ta sama! krepuje widok szefa i kelnerki non stoper (cicha muzyka i wszystko slychac) oraz stoliki blisko siebie. to odnosnie minusow margherity :).

Odpowiedz na tę wiadomość
 
Re: pizza da grasso

lol wąsy..... rodzice nie zadbali o kurację hormonalną córki.. tragedia!

Odpowiedz na tę wiadomość
 
Re: pizza da grasso

Czyli juz na 99,9% Pan soplica to właściciel margerity który dal tak wyczerpującą wypowiedz po zapoznaniu sie z da grasoo:)

Odpowiedz na tę wiadomość
 
Re: pizza da grasso

trzeba zgolic wąsy u soplicy....

Odpowiedz na tę wiadomość
 
Re: pizza da grasso

i wąsy na pizze?

Odpowiedz na tę wiadomość
 
Re: pizza da grasso

to była by pizza roku.

Odpowiedz na tę wiadomość
 
Re: pizza da grasso

wątpię, może pizza miesiąca, ale nie roku. pizza roku musi mieć coś specjalnego w sobie

Odpowiedz na tę wiadomość
 
Re: pizza da grasso

kozę z nosa :-D ???????????

Odpowiedz na tę wiadomość
 
Re: pizza da grasso

Nie wiem czy ktoś poczuje tylko jedną wsród pozostałych składników.Może cos innego? Jakies pomysly?

Odpowiedz na tę wiadomość
 
Re: pizza da grasso

Hm. Cos zoltego byloby ok. Moze lekka nutka zieleni? Jammal Tunisia by cos wiedzial na ten temat.

Odpowiedz na tę wiadomość
 
Re: pizza da grasso

Moze jakis kawałek wielblada? Jaka nutka zieleni? hehe

Odpowiedz na tę wiadomość
 
Re: pizza da grasso

pizza dobra, reszta porazka... przykro



Odpowiedz na tę wiadomość
 
Re: pizza da grasso

mało składników, mało przytulnie, chłodno...

Odpowiedz na tę wiadomość
 
Re: pizza da grasso

mati ale mówisz o "tym" kawałku wielbłąda?

Odpowiedz na tę wiadomość
 
Re: pizza da grasso

Dziś jadłem tam pizze i wcale mi nie smakowała, była okropna można powiedzieć, że ponad 20 dychy w(za) błoto (dosłownie). Najgorsze było ciasto, bardzo mocno przypieczone wręcz przypalone a brzeg pizzy to już w ogóle porażka, no i ta mąka. Składników mało, sera wcale nie czuć. Jedyny plus za sosy. Niestety ale do CzPR jeszcze im daleko. A ci co nie próbowali tam pizzy niech się przejadą i sami ocenią, może innym takie coś będzie smakowało :)

Pozdro dla fanów Kebabów :)

Odpowiedz na tę wiadomość
 
Re: pizza da grasso

Tommek nie wiem czy teraz do pizzy dają całe czy w kawałkach? Ja mam ulotke la grasso wsadzili mi za wycieraczki az 3 sztuki:D Z opisu calkiem smakowicie jest:P
Ps.T dolozysz do Prisma? hehe:P

Odpowiedz na tę wiadomość
 
Re: pizza da grasso

Obojętnie jakby nie podali, jakby nie zrobili, cokolwiek by nie zrobili, wam będzie źle, bo przecież łomżyniacy już tacy są, że ciągle narzekają, że pizza była niedobra, kebab w Łomży jest niedobry, dyskotek i klubów porządnych w Łomży nie ma, hiper druper Hipermarketów nie ma..., a że jest weekend, to trzeba usiąść przed komputerem i krytykować wszystko co w Łomży powstaje. A właściciele mieli na tyle jaj i odwagi, że zaryzykowali i taki biznes w ogóle (zaznaczam, że piszemy "w ogóle", bo większość łomżyniaków ma z tym nie lada problem, co widać szczególnie na tym forum) założyli, czego wy możecie im tylko pozazdrościć i ewentualnie ponarzekać, bo nic innego wnieść nie potraficie. Tommeknet, Ty byś wmontowal klimatyzację nawet do WC.
Pozdrawiam wiecznie narzekających łomżyniaków, nic się nie zmieniliście i nigdy się nie zmienicie, bo jak komuś coś przeszkadza to robi coś w tym kierunku, żeby to zmienić. Dajcie do zrozumienia właścicielowi, że warto byłoby zainwestować w takie urządzenie, albo sami załóżcie własną pizzerie i montujcie tam co chcecie.

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

Odpowiedz na tę wiadomość
 
Re: pizza da grasso

krytyka często daje dużo do zrozumienia, a w normalnych lokalach klimatyzacja w wc to normalna sprawa i markac w niektórych miejscach by Ciebie wyśmieli za próbę krytyki naszej krytyki

czy ja coś mówię na 4 pory...? NIE bo są OK, tak samo Mc Donald... klima pojawiła się w klubie 54 i ten klub tez dobry jest.

dyskotek może i nie ma ale jamka (i after jama) póki co wystarczy dla niektórych

lol,lol

Odpowiedz na tę wiadomość
 
Re: pizza da grasso

Tommeknet, a co Ty tak zachwalasz tą Yame? Jeszcze nie tak dawno nie chciałeś postawić tam nogi i siłą Cię tam zaciągnąć się nie dało.
Co się zmieniło? Właściciel? Ochroniarz?
Nie chodzi o samą klimatyzację, przeczytaj te forum, same narzekania.

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

Odpowiedz na tę wiadomość
 
Re: pizza da grasso

Jeszcze jedno. Mi się podoba Łomża taka jaka jest. To dlatego z chęcią tu przyjeżdżam jak tylko mam chwilę wolnego czasu, z którym nie mam co zrobić, tak żeby odpocząć. Nie chce tu drugiego Białegostoku czy Warszawy.
Jedyne czego tu brakuje to niestety w dalszym ciągu możliwości rozwoju zawodowego, no ale w was nadzieja. Pokażcie co potraficie i inwestujcie w Łomżę.

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

Odpowiedz na tę wiadomość
 
Re: pizza da grasso

tylko powiedzialem, zeby powstala dobra konkurencja jamy od razu zmienilbym lokal a tak jest bo jest i jest tam ok

co mnie zmienilo na yame? dzie"f"czynki... :P

Odpowiedz na tę wiadomość
 
Re: pizza da grasso

co to są dzie"f"czynki?????
Nie umiesz normalnie nazywac rzeczy po imieniu tylko musisz używac tych pedalskich zdrobnień. Ktoś ci zdrowo dupsko przetrzepał, że dziewczyna dla ciebie to dzie"f"czynka, a chłop to zapewne chło"f"czyk.

Odpowiedz na tę wiadomość
 
Re: pizza da grasso

Ja sądzę, że tommeknet to pracownik chłodni w Jeziorku i wolne weekendy chłop męczy się w dodatnich temperaturach. Twoje uwagi są warte tyle ile twoja wrodzona zawiśc i złośc, że ktoś cokolwiek w tym mieście robi. Idzie zima przenieś się pod most to może wkońcu osiągniesz błogi stan i zapadniesz w sen.

Odpowiedz na tę wiadomość
 
Re: pizza da grasso

tommek jestes pracownikiem chłodni?:P:P hehe

Odpowiedz na tę wiadomość
 
Re: pizza da grasso

Eeeee nie jest, ale ma fajne rzeczy w szafie... ;D

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

Odpowiedz na tę wiadomość
 
Re: pizza da grasso

figlarka: dzie"f"czynka to ktoś taki jak Ty, spójrz się w lustro a zobaczysz

zenia: dziękuję, życie na szczęście sobie ułożyłem i mam bardzo dobrze

Mati22: nie podskakuj bo wiesz co Cię spotka ;)

markac: nie Twoja sprawa


głodny się zrobiłem..........

Odpowiedz na tę wiadomość
 
Re: pizza da grasso

....to może jogurcik ?... :D



________
Malachit



Odpowiedz na tę wiadomość
 
Re: pizza da grasso

Jak taki z ciebie eurydyta, to może wy[powiesz się na temat innych pizzerii....po jaki grzyb czepnąłeś się tylko tych trzech....
Atak pozatym to gdzie ty masz ten swój lokal????

Odpowiedz na tę wiadomość
 
Re: pizza da grasso

Facio, Da Grasso - kicha??, Cztery Pory Roku- brak smaku???, ale Margherita??? Szczerze mówiąc nic wielkiego, bez uwielbienia!!!! Lokal jak na nasze miasto....mała dziupla, standard pizzy może i lepszy. Dobre ciasto:)) Niby włoski klimat, ale zawsze pusto. Brak reklamy!!!



Odpowiedz na tę wiadomość
 
Re: pizza da grasso

standard to klimatyzacja

Odpowiedz na tę wiadomość
 
Re: pizza da grasso

niech ktos mi powie...czy ta pizza za 15 zlw czterech porach roku...wznoskuje, ze jest to duza(czytam w menu)...ale czy jest duza jak pisza?

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

Odpowiedz na tę wiadomość
 
Re: pizza da grasso

nie jest taka duza.....

Odpowiedz na tę wiadomość
 
Re: pizza da grasso

wszystkie pizze w 4 pory roku maja srednice 28 cm i zazwyczaj najadam sie połówką. polecam



Odpowiedz na tę wiadomość
 
Re: pizza da grasso

ty się najadasz połówką z 4 pór ??

ja ostatnio zjadłem całą pizze z da grasso, a zamówiłem z dodatkami (ser,salami,bekon,cebula,kukurydza) :D

Odpowiedz na tę wiadomość
 
Re: pizza da grasso

Nie jadłam w Da Grasso, ale przy najbliższej sposobności przejdę się przekonać. Nie wiem tlyko dlaczego niektórzy krytykują mimo, iż tam nie bylyi. Słaby profesjonalizm?? Trzeba lat praktyki, poruszymy ten temat, chociażby po 3 miesiącach.

A tak na marginesie moją ulubiona pizzerio jest... ,,Papryczka,, w Wysokiem Mazowieckiem ;] Zaś w Łomży Chilly Pizza.

Z niecierpliwością czekam na Pizze Hut oraz KFC (podobno za rok ma powstać) ;]

Tylko Głupcy się nie mylą... ;]

Odpowiedz na tę wiadomość
 
Re: pizza da grasso

niezbyt smaczna była duża 65-tka..

Odpowiedz na tę wiadomość
 
Re: pizza da grasso

a ja tą pizze uwielbiam 48 ;D i lubie tez 2 to fajne miejsce zeby wyskoczyc ze znajomymi i sobie posiedziec

Odpowiedz na tę wiadomość
 
Re: pizza da grasso

ty maaaartuska, twoja "ulubiono"?? buhaha

Odpowiedz na tę wiadomość
 
Re: pizza da grasso

a ja chce jesc dajcie numer do karitasu w takim razie nie pozdrawiam

atari 65 xe

Odpowiedz na tę wiadomość
 Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 


 Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:
   
Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.


Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne


Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org