Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ŁKS |
Może mnie ktoś uświadomi o co chodzi z tym naszym ŁKS-em / o tym że ma długi to wiem, o tym że może przestać istnieć też wiem/ ale interesuje mnie dlaczego tak jest. Pozdrawiam wszystkich kibiców ŁKS-u DiDi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ŁKS |
a komu teraz łks w głowie...
|
|
a co masz jakiś inny klub sportowy w Łomży, który warto by oglądać oprócz ŁKS-u??
|
|
już teraz to i nie warto interesować się łksem,co zrobić,do tego doprowadzili.
|
|
teraz lepiej sie szachistami interesowac. tez druga liga ;]
|
|
Panidomu: chodzi o to, że przez co najmniej 6 lat władze ŁKS-u nie potrafiły znaleźć sponsorów dla ŁKS-u. Nieudolność działaczy spowodowała, że klub ma obecnie około 700 tys. złotych długu. Dlatego nikt o zdrowych zmysłach nie chce przejąć władzy w klubie, co możne spowodować zniknięcie Łomżyńskiego Klubu Sportowego z piłkarskiej mapy Polski. Zobaczymy czy się znajdzie jakiś „zbawca ŁKS-u” ...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści... ![]()
|
|
Jakby znaleźli jeszcze takich kilku 'Kosiorków' to bysmy wyszli z tych długów... ...
|
|
Ty boss i chopiniak, wy sie lepiej zainteresujcie,gdzie i w jakich godzinach przyjmuje jakis dobry psycholog a nie pier... ze nie warto sie ŁKSem interesowac! ŁKS to nie program telewizyjny,ze sie zmienia na inny jak juz przestaje nas interesowac. Jak nie chodzicie na mecze to WYPIER... z tego tematu i nie siac popeliny. ŁKS byl, jest i bedzie! A takie mendy jak Wy,co to chodza na mecz od świeta,czy jak ŁKSowi idzie,to CH... nie kibice! Wie ktos co na walnym sie dzieje?
|
|
Poprostu w zarzadzie zasiadali niekompetetni ludzie(nie wszyscy) ktorzy nie potrafili wypromowac druzyny. A wiadomo promocja=sponsor sponsor=kasa kasa=koniec dlugow, stabilizacja finansowa, transfery na miare II ligi a co za tym idzie dobre wyniki w lidze. "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
|
Nowy Prezes ŁKSu to bardzo solidny i rzetelny człowiek trzymajcie kciuki za niego ! DUMĄ ŁOMŻY JEST ŁKS ! Łomża leży na Mazowszu !
|
|
uff, całe szczęście, że <choinski-amerykański turysta> nie "zgodził się" kandydować do zarządu :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |