Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nasze place |
w budownictwie jak wszyscy wiemy stawki poszly w gore a jak w innych zawodach ;stolarz mechanik sprzedawca piekarz kierowca jakie sa stawki godzinowe
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nasze place |
wszędzie poszły w górę!
|
|
Wszędzie poszły w górę? To ja chyba w innej Łomży mieszkam :P _____________________________________________________________ Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.
|
|
jak ty nic nie umiesz to się nie spodziewaj...
|
|
Skąd wiesz, że nic nie umiem? Posiadasz jakiś dar? Czy po jednym napisanym zdaniu wiesz już wszystko o człowieku? ...Powinienem dodać "wszechwiedzący" ? WIesz za to co umiem? Wyciągać wnioski, jeżeli nie znając mnie stwierdzasz, że nic nie umiem to w takim razie to co chciałbym napisać o Tobie nie jest warte mego stukania w klawiaturę. Pozdrawiam ;> _____________________________________________________________ Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.
|
|
po co tak się podniecać...? wiem że umiesz szybko się podniecać, ale za to dużych pieniędzy nie dostaniesz:)))
|
|
Hmm, a po co te "wiem" skoro nie wiesz? Może powinno być "wiem, że nic nie wiem"? Co do tego podniecania...to już zależy jaka branża. _____________________________________________________________ Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.
|
|
Ja dostałem podwyżkę w ubiegłum roku - 50 zł brutto;)
|
|
no to jak sie zarabia 700 pln to juz jest cos
|
|
co wy tu za herezje piszecie?? teamt nie jest nasze płace, tylko nasze place, koło mojego bloku jest ładny plac dla dzieci, a jak rtam w waszym otoczeniu?
|
|
co wy tu za herezje piszecie?? teamt nie jest nasze płace, tylko nasze place, koło mojego bloku jest ładny plac dla dzieci, a jak tam w waszym otoczeniu?
|
|
miało być t e m a t
|
|
idz frajerze na ten nie swoj plac i poknij sie w czolko
|