Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
fryzjer |
co sądzicie o fryzjerze (ulicy nie znam dokładnie) który mieści się za 4plus wchodzi się do niego po schodach i jest koło solarium, A jeśli nie ten fryzjer to gdzie ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: fryzjer |
Witam! Ja osobiscie polecam fryzjera za Urzedem Pracy Salon "Datura". Fachowa obsługa i przyjemna atmosfera. Co do fryzjera za 4plus to nie orientuje sie jak tam wyglada sytuacja. Pozdrawiam magia_2
|
|
u Mariana najlepiej...
|
|
Jeśli ktoś chce mieć ładną fryzurę, dobrany kolor i nie narzeka na brak pieniędzy to polecam salon Pana Adama Rogińskiego na Wyszyńskiego. Byłam w kilku salonach i razcej nie mogę na nie narzekać, ale dopiero w tym salonie poczułam się jak prawdziwa klientka. A moją fryzurę chwalą wszyscy znajomi :D Sprzedam akwarium, sprzęt akw. https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków: https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013
|
|
Ten fryzjer obok solarium jest tam max od 2 tygodni, także jeśli ktoś tu chce sobie zrobić darmową reklamę na start ... odpuście sobie ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
ten kolo wypozyczalni video?
|
|
ja chodze do salonu fryzjerskiego na krótkiej po schodkach na górę tam strzyże chlopak jest REWELACYJNY,ma na imie Mariusz,a salon pod nazwą AGATA.
|
|
a ja chodze do wizazysty na swiderskiej :D Ma na imie Michal i koles sypie takim tekstem ze zamiast siedziec 30 minut siedze ponad godzine bo od smiechu przestaje mnie strzyc :D rotfl ...tru, tru... Unimil sobie zycie
|
|
A najlepszy meski fryzjer ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |