poniedziałek, 02 czerwca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
fryzjer

co sądzicie o fryzjerze (ulicy nie znam dokładnie) który mieści się za 4plus wchodzi się do niego po schodach i jest koło solarium,

A jeśli nie ten fryzjer to gdzie ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: fryzjer

Witam!

Ja osobiscie polecam fryzjera za Urzedem Pracy Salon "Datura". Fachowa obsługa i przyjemna atmosfera. Co do fryzjera za 4plus to nie orientuje sie jak tam wyglada sytuacja.

Pozdrawiam

magia_2

u Mariana najlepiej...

Jeśli ktoś chce mieć ładną fryzurę, dobrany kolor i nie narzeka na brak pieniędzy to polecam salon Pana Adama Rogińskiego na Wyszyńskiego. Byłam w kilku salonach i razcej nie mogę na nie narzekać, ale dopiero w tym salonie poczułam się jak prawdziwa klientka. A moją fryzurę chwalą wszyscy znajomi :D

Sprzedam akwarium, sprzęt akw.
https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka
Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków:
https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013

Ten fryzjer obok solarium jest tam max od 2 tygodni, także jeśli ktoś tu chce sobie zrobić darmową reklamę na start ... odpuście sobie

ten kolo wypozyczalni video?

ja chodze do salonu fryzjerskiego na krótkiej po schodkach na górę tam strzyże chlopak jest REWELACYJNY,ma na imie Mariusz,a salon pod nazwą AGATA.

a ja chodze do wizazysty na swiderskiej :D Ma na imie Michal i koles sypie takim tekstem ze zamiast siedziec 30 minut siedze ponad godzine bo od smiechu przestaje mnie strzyc :D

rotfl

...tru, tru...

Unimil sobie zycie

A najlepszy meski fryzjer ?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

różne
Sprzedam huśtawkę ogrodową z siedziskiem, stemple budowlane, sosnowe 3 metrowe 100 sztuk. Piłą motorowa Stihl 023 stan dobry, pierwszy właściciel 750 zł.
tel. 667246306
praca
Zatrudnię kierowcę C+E brak doświadczenia nie jest problemem, mile widziane uprawnienia dźwigowe, praca na miejscu, 8 godzin dziennie. Dzwonić w godzinach 9-14.
tel. 602367846
mj
usługi
Prace ogrodnicze, koszenie trawy, przycinanie drzewek ozdobnych, owocowych. Sadzenie krzewów, wycinka krzaków, wywóz gruzu, startych mebli. Malowanie ogrodzeń, altan.
tel. 500590581
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org