poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zjazd??

Znowu ktos przekupil?? Hehe, pewnie Jan Serce zaprotestował bo przeciez inwestor nie z Łomży
http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=13926

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zjazd??

Co to kur...wa za miasto jak tylko ktos chce otworzyc jakas inwestycje zawsze nasz ,,WSPANIALY'' prezydent i rada miasta stwarzaja jakies problemy.Brak mi slow

Siemka stary Ja jak Ja 2 byki WOW

idz szukac Lolka..............buahaha

Pozwolenie na postawienie bilbordów jest powaznym przestepstwem.Dla tego inwestora za taki wyczyn, pan Czech i pan Brzeziński powinni obciac łeb i powinien on się turlać po ul.Zjazd.

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

jak to jest jak nasz kochany prezydent w swoich wypowiedziach powtarza ze sa potrzebne inwestycje w łomży a inwestor od 10 lat niemoze postawic marketu. Chyba za malo posmarowal

ja jak ja, ale się obudziłeś, taki wątek już jest. Prezydent z PO, to czego byście chcieli...

Prezydent z PO, nie pisz Jan głupot, wiadomo nie od dziś, że on trzyma tylko z kościołem.

A ci z PO to z kościołem trzymać nie mogą?

Cicho. Jan_Serce najlepiej by rzadzil ze wszystkich, on wszystko wie lepiej, do kazdej dyskusji sie przylaczy (choc czesto nie ma bladego pojecia o czym pisze), uwaza sie za lepszego od innych (pewnie Sarmata co?), wszystko potrafi zrobic najlepiej, podsumowujac ideal.

Ale ja i tak mam go za debila.

Autor: Jan_Serce (---.elomza.pl)
ja jak ja, ale się obudziłeś, taki wątek już jest. Prezydent z PO, to czego byście chcieli...

Tylko że to właśnie wszyscy z PiS'u głosowali przeciwko inwestycjom w Łomży ok tygodnia temu(Hipermarkety)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org