Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Piekarnia Okruszek |
Chciałbym bardzo podziękować Pani która wczoraj pracowała wieczorem w sklepie na ul. Przykoszarowej. Gdyby nie Ona to miałbym spore problemy, a tak wszystko jest ok. Oby było jak najwięcej takich uczciwych i miłych ludzi. Jeszcze raz dziękuję :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Piekarnia Okruszek |
Takie tamaty to zacheta dla troli zaraz topic zasypie sie niepotrzebnymi uwagami.
|
|
Przestańcie gadać o niepotrzebnych tematach, bo przecież po to jest forum żeby na nim pisać. Rozumiem że ktos może coś czasami bez sensu napisać, ale na co drugim poście ktoś gani autora za to że temat otworzyl, to już sie śmieszne robi.
|
|
Sry ale jesli chce podziekwoac jakiejs pani ze sklepu niech pujdzie i jej podziekuje a jesli chce to oglosic calemu swiatu to niech przedstawi temat.
|
|
żeby właścicielka jej córa i ziec mieli jeszcze troszke kultury a pieczywo było dobre byłoby super .....
|
|
myślałem, że jakiś gwóżdz w pączku http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
hahaha zastanawiacie sie po co są te podziękowania sprawa jest jasna i oczywista jest to tania i nędzna reklama bo po co komu takie podziekowania jak ich nawet nie otrzyma ..... dobrze ze mamie za obiad na tym forum nie dziekujecie blehhh dzieci NEO bez internetu pomarlibyście jak ryby bez wody.......
|
|
nie no wszystko super! ja tez tej pani dziekuje za to ze mnie oszukala na ok. 0,5 kg ciasta. Nie wiem czy zauwazyliscie jak wysoka jest tam lada. kupowalam kilka ciast, pani mi zapakowala (oczywiscie za wysoka lada:)), policzyla i poszlam. w domu okazalo sie ze nie mam 0,5 kg tiramisu. ale mam nauczke, bo nie wzielam paragonu, wiec nie bylo tez sensu sie wracac. ale to jest przestroga, zeby zawsze wszystkim patrzec na rece:)
|
|
No tak, a gdyby nie ta Pani to ja bym sie zastanawiał teraz z czego zapłacić za lawetę i mandat z powodu braku pewnego dokumentu... innych postów nie skomentuje bo szkoda czasu.
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |