Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nowy dywan!!! |
Piesek zlał mi się na nowy dywan! :( Idę prać! Kto mi powie czym wyprać ten zaszczany dywan?? Piesek też jest nowy! :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nowy dywan!!! |
wsadzic dywan do pralki z psem? chyba nie? wsadzis psa do pralki? chyba nie? wsadzic dywan do pralki? chyba nie? kupic vanish za 5 zl? oo tak!(tylko taki do dywanow) i nie stosuj na psie ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
hehehe dobre i rada raczej najlepsza:)
|
|
No niee!! Ronald! Twoje wpisy mnie rozwalają! ha ha ha! ale w sumie przepraszam! Tu nie ma sie z czego śmiać! To poważny problem! Do prania dywanów jest taki dobry preparat VANISH! Tylko gdzie go dzisiaj kupisz to nie wiem, bo jest niedziela! Dziś wypierz wodą a jutro bignij po vanish do dywanów, nie martw się, wszystko da sie wyprać, to dobry środek! A piesek jest pewnie nieco zestresowany w nowych warunkach i dlatego takie problemy! Chyba mu wybaczysz?? Musisz często z nim wychodzić, przynajmniej na poczatku, zanim nie załapie, że siusiu ma robić tylko na dworze! :)
|
|
Dywan już wyprany, tak mniej więcej. Ten vanish jutro kupię. A zpieskiem wychodzę co pół godziny! Dzięki za porady! No i oczywiście, że nie gniewam się na mego pieska! Rozumiem, ze nowa sytuacja go stresuje. Mnie trochę tez!
|
|
psa owinąć dywanem i trzepać pół godz o ścianę
|
|
Sam sie trzepnij o ścianę!
|
|
Ronald! Jak tam piesek? To jest szczeniak, czy dorosły pies? Naprawdę wychodzisz z nim co pół godziny? A jak będzie w nocy?? Nie zazdroszczę! Jak "nowy" dywan?
|
|
Cześć Beth! Dzięki, że interesujesz sie moim pieskiem! Ma ok 2 lat. No i wychodzę z nim często, teraz juz żadziej niz pół godziny. Załapał chyba, że załatwia się na zewnątrz a nie w domu. Noc przespał a rano ok 5.30 obudził mnie i poszliśmy na spacerek. :) Dywan już wyprany vanishem, wszystko ok! Tylko nie wiem jeszcze jak go nazwać!!! Pozdro!
|
|
Interesuję to moze za duzo powiedziane ale cieszy mnie to, ze masz pieska ze schroniska, że dałeś mu dom! I życzę Wam jak najlepiej! A spacerek o 5.30 to czysta przyjemność! :)
|
|
Powinnaś nauczyć psa, że jak ma potrzebę i jest w domu to powinien ''poprosić''. Mój pies zazwyczaj piszczy i go wypuszczam.
|
|
jest jeszcze taki płyn - WEZYR :D ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |