Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
KMITA ZABIERZÓW - ŁKS ŁOMŻA |
Nie znalazlem tematu tego meczu jaki wynik. Po pierwszej polowie 0:0
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: KMITA ZABIERZÓW - ŁKS ŁOMŻA |
90 minuta 0:0
|
|
6 żółtych i czerwona dla Petasza !!!!! "NAJWIERNIEJSI FANATYCY ŁKS" !!!!!!
|
|
Właśnie wg opisów graliśmy marnie w dodatku gorzej od rywali i niemal tradycyjnie zbieramy gromadę kartek a poza tym widzę niewielkie zainteresowanie meczem a nawet powiem więcej nie widzę zainteresowania klubem jako całością a szczególnie widać to na na trybunach.Niestety ale śmiem twierdzić ,że w Łomży prawdziwych kibiców jest zaledwie garstka.
|
|
ioioio co przez to mam rozumieć, to co napisałeś ?
|
|
Napisałem o drastycznie malejącym zainteresowania piłką nożną w Łomży oraz o nieuchronnie zbliżających się ciężkich czasach dla naszego klubu, nie rozpisuję sie bo to smutny temat. :/
|
|
a mnie najbardziej rozbawił ten tekst: "Trener łomżan był zadowolony z wyniku" Wg mnie jest żenujące żeby się cieszyć z takiego wyniku z najgorszym zespołem w tabeli. Widać jak trener stawia na swój zespół. Czas wrócić do IV ligi. Wówczas z powrotem wszyscy będą się cieszyć że ŁKS będzie na szczycie tabeli.
|
|
właśnie jakoś nie widać tych wszystkich którzy tak na forum podawali się za wielkich kibiców i wszędzie krzyczeli o potędze ŁKSu, słabe wyniki i kibicowanie się znudziło?
|
|
Właśnie dlatego może lepiej pomyśleć nad sposobami promowania ŁKS-u aby znów powróciły czasy świetności choć obawiam się ,że w 2lidze to nie jest możliwe :/.Szczebelek niżej każdy chciał grać dla Łomży, a teraz każdy(prawie)chce odejść.Może macie jakieś pomysły na poprawę atmosfery w okół klubu?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |