Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
CB-FON usluga w Plus gsm |
mam pytanie czy jest ktos w lomzy kto korzysta z takiej uslugi? mustang
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: CB-FON usluga w Plus gsm |
Co to jest . Czesc Mustang i pozdrawiam . Chyba ze ........ , motorola ma w stanach 2-u zakresowe telefony , przewaznie kontraktozy znich kozystaja moze to to , ale niemysle zeby pobudowali inne przekazniki . pozatym telefon ma w sobie i jakby CB i komorke .. zobaczymy pozdrowionka dla calej ekipy LO i dla nowicjuszy , swaja droga Mustang ? moglbys cos z tym zrobic :) 73 2LO59opADAM Lima Oscar
|
|
Sie ma mustang...W stanach CB-fon działa i w niektórych krajach europejskich. Jednak narazie CB-FOn np. w erze jest poddany testom (Nadleśnictwo, straż pożarna) testują w warszawie taką udzielono mi onformkację w BOKu i usługa ta będzie działać na początku roku 2008. Pozdrawiam i do usłyszenia w eterze FR 4lomza.pl
|
|
w USA miałem taki telefon już dwa lata temu... super zabawka... najlepiej jak po centrum handlowym się chodzi ekipą i każdy jest w coś takiego wyposażony... takie walkie-talkie w komórce... zawsze chciałem, żeby to w PL było :) ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |