Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dancing |
co o tym myslicie?? Czy cos takie jak dancingi w naszym miescie dla ludzi starszych ??? sprzedalo by sie to?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dancing |
w barze alicja jak sie nie myle to w kazda sobote sa, i w klubie sieniora chyba tez i jest fajnie
|
|
Tak,madzius ma racje,ale do klubu seniora przychodza stali bywalcy czyli czlonkowie tamtejszego klubu i watpliwa sprawa aby zmienili lokal.Niewiem jak jest w Alicji czy dancing-i sa tam udane. Pozdro
|
|
Hehehe dobre w Ełku podobno takie kluby sa i imprezy są tam co tydzień może i unas się dobrze rozkręci.
|
|
Swego czasu bywały w Retro ... ale coś ostatnio przycichło ...
|
|
W Retro były na samym początku,ale nikt nie chce u niego grac"mowię o kapeli " ponieważ niema facet chęci godziwie im za to placic.Takze loveley jak masz dobry lokal to rozkrecaj ten interes :)pozdro
|
|
hm nie jestem jeszcze moherem, ale dle dyskoteki z 15-latkami mi nie leżą, więc do dzieła
|
|
Tak jest, do dzieła. Zwłaszcza, że "Alicja" nie ma koncesji na alkohol i dziwnie taki dancing bez alkoholu wygląda. ADALL
|
|
startuj chłopie z otwieraniem jak masz ciekawy plac i dużo zapału a myślę że szybko sie coś takiego rozkręci. Wkońcu jest tu sporo mieszkańców chętnych spędzić wieczór poza murami szarego bloku a z tego co wiem to nic dobrze prosperującego jeszcze nie otworzono. tak ze do dzieła :)
|
|
loveley,dlaczego nic nie piszesz? :)
|
|
1 nie jestem "chlopem" jestem kobieta 2 wypowiedzi nie byly az tak zachecajace do rozmowy 3 tak sie tylko nad tym zastanawialam bo chce wkoncu cos zrobic dla tej lomzy zebyscie tak nie nazekali ze nic tu nie ma
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |