niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Przykład polityki PiSu

Poziom i treść mojego posta były dostosowanedo poziomu ogólnego forum, który do zbyt wysokich nie należy. :)

A mówiąc poważnie, utwierdziły mnie tylko w tym, że dzisiaj można niemalże każdego "wkręcić" we wszystko.

Pozdrawiam tych, którzy się nie nabrali.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Przykład polityki PiSu

witam Wszystkich Forumowiczom

Zwracam się z prośbą do informatyków pradziwych speców aby mi udzielili pomocy )

co należy zrobić aby komputer po uruchomieniu nie brzeczał jak wiertarka .Raz cich chodzi jak myszka że wągle nie wiadomo czy chodzi
z góry dziekuje

historia i przeszłość to i owszem... ale co się dzieje TERAZ ?? a mianowicie nic sie nie dzieje... no przepraszam Yam Cafe tętni młodzieńczym życiem... aha i jedyna w zasadzie impreza rozrywkowa z naszym mieście odbędzie się za tydzień, dobrze, żę choć jedyna....nudą wieje z każdego kąta

Mi coś się kojarzy że to wiatraki albo zasilacz. No ale ja też tak miałem...
Brzęczało...a w pewnym momencie któtkie"PIK" i zasilacz poszedł...

dokrec wiatraczki, sprawdz czy komputer stoi na wszystkich podstawkach i czy stoi rowno, sprawdz czy zaden kabelek nie obija sie o wiatraczek ;)

Po pierwsze są pasy przejścia jak o tym byś nie wiedziała.
Po drugie czemu sugerujesz ze to z piatnicy motocyklista ??
Po trzecie nie zakladaj takich glupich tematow bo smiecisz forum.

ahhh te trole forumowe :P

jak jeździ na jednym kole, to musi oszczędza na oponach. Chyba, że się mylę.

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

czasem pomaga kopniak z buta. ale nie radzę zbyt mocno.
Najlepszym sposobem jest wymiana wszystkich wiatraczków z fabrycznych na inne cichsze. A jeszcze lepiej wogóle je wyeliminować.

Przede wszystkim zrób to co mówi duży. Jeżeli to nic nie da to może być to po prostu spowodowane usuwaniem zbędności / bardzo starych plików systemowych lecz nie tylko, których użytkownik komputera nie może zobaczyć przez procesor. Jest tak w niektórych przypadkach jeżeli komputer jest mocno "zagracony" a użytkownik nie zrobi doszczętnego formatu dysku.

Wejdz do muszli klozetowej jak tata bedzie robil kupe;p i smacznego

Nikt nie zgadł/ nie odpowiedział. Był to oczywiście Szczecin.

Poniższe zdjęcia przedstawiają bardzo dobrze znaną dzielnicę pewnego miasta na południu Polski. Jaka to dzielnica i jakie to miasto ? Dla ułatwienia dodam, że owe miasto nie leży na Górnym Śląsku.

rudy błazen z druhem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org